Tahir Büyükakın: İnanın yeter!

Kocaelispor’un antrenmanını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın futbolculara hitabında “İnanmanız yeterli” dedi

TEMİNAT VERDİ

Kocaelispor’un antrenmanını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın önemli mesajlar verdi. Camiadaki çatlak seslerin zamansız çıktığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın futbolculara da ekonomik olarak sorun yaşamayacaklarının teminatını verdi.

İSTEMEDİĞİMİZ BİR SONUÇ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın şu ifadelere yer verdi: İlk yenilgimizi aldığımız Amedspor maçında hakem yönetimiyle maçı katlederek bizi gerçekten üzüntüye boğdu. Geçtiğimiz hafta da istemediğimiz bir sonuç oldu. Ama şöyle bir durum var. Futbolda kazanmak kadar kaybetmek de olağan. Asıl olan konsantre olmak. Özellikle futbolcularımızdan başarıya odaklanmalarını, önceki sonuçları geride bırakmalarını rica ediyoruz. Sizlerin kafasını karıştıran bazı sorunlar olduğunu da yönetim bana iletti. Özellikle ödemeler konusunda bazı sıkıntılar olduğunu ifade ettiler.

RAHAT OLMANIZI DAVET EDİYORUM

Şuna emin olun şimdiye kadar Kocaelispor ne zaman sıkıntıya girdiyse iki elimiz kanda da olsa elimizi taşın altına koymanın ötesinde gövdemizi taşın altına koyarak hareket ettik. Biz Kocaelispor'u yarı yolda bırakmayız. Buna herkes emin olsun. Futbolcularımızı da, teknik heyetimizi de bu konuda rahat olmaya davet ediyorum. Bu şehir sizi yarı yolda bırakmaz. Şehre emek veriyorsunuz. Şehrin markasına, armasına emek veriyorsunuz. Bu şehir uzun yıllardır Süper Lig'in hayalini kuruyor. Sizlerle birlikte bu sene çok güçlü bir ekip kurarak hazırlık yapıldı. Aslında Süper Lig'e çıkmamız sadece inanmanızla alakalı. Diğer problemler konusunda emin olun bir sorun çıkmayacak.

ELİMİZDEN GELEN TÜM DESTEĞİ VERECEĞİZ

Geçici bir sıkıntılı dönem yaşanmış olabilir. Biz bir şekilde bu sorunların aşılması için elimizden gelen tüm desteği veririz. Bu konuda kafanız net olsun. Bir şekilde bunların hepsi aşılacak. Ben olayla ilgileniyorum. Kulüp yöneticilerimize de sonuna kadar destek olacağız. Hocamıza inanıyoruz, sizlere inanıyoruz. Taraftarımıza birlikte el ele vereceğiz, gönül gönüle vereceğiz. Birbirimize uğraşmayı bir kenara bırakacağız”

SADECE 3 PUANLIK BİR FARK VAR

Sadece başarıya odaklanacağız. Ligin en iyi kadrosu bizde. Şampiyonluk ve bu konuşmaları yapmak için çok erken. Ligin daha başındayız. Liderle aramızda sadece üç puan fark var. Futbol için bu çok anlamlı bir fark değil. Şu an biz üç puan önde olsaydık da bu böyle olacaktı. Bu tartışmalar sadece takımı yorar. Sadece yöneticilerin psikolojisini bozar. Hocanın psikolojisini bozar. Buna müsaade etmeyin. Bu sene başarının olacağına inanıyorum.

KIZILYILDIZ’I HATIRLAYIN

Başarmamanız için hiçbir sebep yok. Ödemeler konusunda da emin olun ben elimden gelen her şeyi yapacağım, hiçbir sorun yaşamayacaksınız. Bunun için sadece geçen yıla bakın. Ondan önceki yıla bakın. Daha önceki yıllara bakın. Kızılyıldız'ın alacakları nedeniyle bu kulübün sıkıntıya girdiği yılları hatırlayın. Biz her seferinde elimizi taşın altına koyduk. Bu sefer artık elden öte gövdemiz taşın altında. Biz sonuna kadar destek oluyoruz. Şu an mali yapısı en sağlam kulüplerden bir tanesi Kocaelispor. Buna inanın ve biz geçtiğimiz beş yıl boyunca bunu yaparak gösterdik. Bu konuda tereddüte gerek yok. Sadece futbola odaklanın. Sadece çalışın bizlere güvenin, biz gereğini yaparız”

NEREDE NİKAH KIYMIŞIM!

Medyada çıkan bazı haberler hakkında da yorum yapan Başkan Büyükakın, “Gereksiz tartışmalara da yer vermeyin. Mesela geçen hafta “Tahir Büyükakın maça geliyordu ama geri döndü ”gibi bir haber yapıldı. Bu haberlere cevap mı verelim? O gün saat kaçta, nerede nikah kıymışım? Gidin bakın. Kadıköy'deki düğün salonunda nikah cemiyeti vardı. 20.15’te orada nikah kıydım. 20.30’da çıktım. Maça kaçta gelebilirim? Yani bazen bunlara cevap vermeyi kendime zul sayıyorum ya. Niye biz bunlarla uğraşıyoruz?

BENİM İŞİM BAŞIMDAN AŞMIŞ ZATEN

Zaten geçen sezon mesela kaç maç izlemeye geldim? Beş değildir, dörttür yani. Benim işim başımdan aşmış zaten. Profesyonel yöneticilerimiz var. Onlar bu işlerle ilgileniyor. Kulübü ben mi yöneteceğim ? Ben her maça mı geleceğim? Deplasmana da mı gideceğim? Artık şu kafaları değiştirin. Kocaelispor'u yöneticileri yönetir. Başkan her şeye karışmaz. Belediye Başkanıyım ben. Bırakın işimi yapayım. Saçma sapan tartışmalar bu takımı yormayı bırakın. Herkes konuşuyor”

YAZIK GÜNAH

Geçen sene yok yönetim gitsin, yok hoca gitsin. Önce hocayı tartışıyoruz. Sonra yönetimi tartışıyoruz. Yorgan gider kavga biter. Ya yazık değil mi hocam? Bu emeklere yazık değil mi? Biz geçen sene de çıkabilirdik. Geçen seneden çok daha iyi durumdayız. Bizi yenecek bir şey varsa bizim birbirimize düşmemiz. Hep birlikte bunu başarırız. Başarmamız lazım. Bir sene daha kaybedemeyiz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber