Tahir Büyükakın’dan mutlusu yok!

Kocaelispor evinde Ümraniyespor’u Oğulcan’ın penaltı golü ile 1-0 yenerek liderlik koltuğundaki yerini korurken, tribünlerde de büyük sevinç yaşandı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da elde edilen galibiyetten ötürü stattan hayli mutlu ayrıldı.

SEVİNCE ORTAK OLDU

Bölgesel Amatör Lig’e kadar düşen ancak emsali görülmemiş bir geri dönüşe imza atarak Süper Lig’in eşiğine kadar gelen Kocaelispor’da en büyük destekçi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın bu sezon özellikle iç saha maçlarını kaçırmıyor. Yoğun programları arasında fırsat buldukça yeşil siyahlı ekibe tribünden destek veren Başkan Büyükakın, Kocaelispor’un Ümraniyespor’u 1-0 yendiği maçta da protokoldeki yerini aldı.

CAMİANIN KENETLENMESİNİ İSTEDİ

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, milletvekilleri, Kocaelispor’un unutulmaz futbolcularından Alex Yordanov ile birlikte karşılaşmayı takip eden Büyükakın’ın, 57.dakikada Oğulcan’ın penaltı golünden sonraki sevinci objektiflere yansıdı. Karşılaşmanın Kocaelispor’un üstünlüğü ile tamamlanması ve yeşil siyahlı ekibin liderliğini koruması sevinci daha da artırdı. Başkan Büyükakın, Kocaelispor’un başarısının devamını diledi, yolun sonunun şampiyonluk olması için camianın kenetlenmesini istedi.

Kocaelispor Tahir Büyükakın Ümraniyespor
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber