Tatangalar: Bu yasağa şiddetle karşı çıkıyoruz

Trendyol 1.Lig'inin 17. haftasında Sakaryaspor ile Kocaelispor'u karşı karşıya getirecek maçta, Kocaelispor taraftarına yasak getirilmişti. Sakaryaspor'un taraftar grubu Tantangalar, "Deplasman haktır, engellenemez" dedi.

Trendyol 1.Lig'inin 17. haftasında Sakaryaspor ile Kocaelispor'u karşı karşıya getirecek karşılaşma öncesinde Kocaelispor taraftarına transfer yasağı gelmişti. Hodri Meydan dün yayınlanan karara tepki gösterirken bir açıklama da Sakaryaspor'un taraftar grubu Tantagalar'dan da açıklama geldi. Tatangalar, "Deplasman haktır, engellenemez" dedi.

"ŞİDDETLE KARŞI ÇIKIYORUZ"

Tantangalar yaptığı açıklamada; "Taraftarların takımlarını destekleme özgürlüklerine sonuna kadar sahip çıkan bir tribün grubu olarak, gelen bu yasağa şiddetle karşı çıkıyor, futbolun olmazsa olmazı taraftarsız karşılaşmalarla Türk Futbolunun bir adım ilerleyemeyeceğine inanıyoruz. Bu bağlamda il güvenlik kurulunun hafta içi yaptığı toplantıdan çıkan kararın tekrar değerlendirilip iki taraftar grubunun ortak açıklamasını göz önünde bulundurarak kararlarını buna göre vermelerini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber