Tek attık 3 aldık! “1-0”

Kocaelispor sezonun 21. maçında Adanaspor’u konuk etti. Yeşil siyahlılar ilk yarısı 0-0 sona eren maçı Gürcü futbolcu Beridze’nin 60. dakikadaki golü ile 1-0 mağlup etti ve puanını 42’ye çıkardı. Ancak genel manada oynanan futbol yine beklentileri karşılamadı.

HIZLI BAŞLADIK

Kocaeli Stadı’nda oynanan maça Kocaelispor hızlı başladı ve ilk 3 dakika içinde 3 pozisyon birden üretti. Amaral ve Candeias ile etkili olmak isteten yeşil siyahlılar 3. dakikada gole yaklaştı. Soldan Atila’nın ortasında Tanque topa dokunamadı. 5’te Amaral topu önüne çekti ve ceza sahası dışından kaleyi yokladı, top üstten dışarıya çıktı.

POZİSYONLAR VAR, AMA?

12’de Kocaelispor’da Mehmet Yılmaz’ın ortasında Emir yakın mesafeden topa dokundu, kaleci Ahmed Said son anda topu çıkardı. 13’te Beridze’nin sağdan ortasında Şeydayev’in kafa vuruşunda top üstten az farkla dışarıya çıktı. 18’de Kocaelispor Vukovic ile iyi çıktı ve Amaral’a pas verdi, Amaral, Candeias’ı gördü, Candeias’ın pasında Beridze topla buluştu ve Gürcü futbolcu ceza sahasına girerken kaleye topu gönderdi, meşin yuvarlak sağdan az farkla dışarıya çıktı.

İLK YARIDA GOL OLMADI

42’de Kocaelispor gole yaklaştı. Şeydayev’in pasında Amaral müsait durumda kaleye şut çekti, top sağdan dışarıya çıktı. İlk yarıda gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya hızlı başlayan Kocaelispor 47’de net gol kaçırdı. Soldan Atila’nın kullandığı serbest vuruşta Vukovic kaleye şut çekti, savunmadan seken top Yusuf Abdioğlu’na geldi, bu oyuncu da yakın mesafeden topu kaleye gönderdi, Ahmet Sait yeden seken bu topu kontrol etmekte güçlük çekmedi.

BERIDZE OLMASI GEREKEN YERDEYDİ

51’de Kocaelispor yine gole çok yaklaştı. Atila yine soldan serbest vuruş kullandı, Şeydayev yakın mesafeden kafa vuruşunu yapamadı. İnanılmaz bir gol kaçtı. 60’ta Kocaelispor’un ikinci yarıdaki baskısı gol getirdi. Şeydayev’in pasında Amaral topu ortaladı, Beridze yakın mesafeden topu filelere gönderdi. “1-0”

BOLU’YA GİDİYORUZ

63’te Kocaelispor’da Vukovic sol çaprazdan kaleye şut çekti, top az farkla dışarıya çıktı. 80’de Barış Alıcı’nın pasında Tanque topa uzanamadı ve mutlak bir gol kaçtı. Maçın son bölümlerinde skoru korumasını bilen Kocaelispor, Adana engelini de aştı ve puanını 42’ye çıkardı. Yeşil siyahlılar haftaya Boluspor ile deplasmanda karşılaşacak.

KOCAELİSPOR:1 – ADANASPOR: 0

STAT: Kocaeli

HAKEMLER: Yasin Kol, Kadir Beyaz, Selim Şenöz

KOCAELİSPOR

35 GÖKHAN DEĞİRMENCİ

4 EMİR ORTAKAYA

10 DANIEL CANDEIAS

14 GIORGI BERIDZE

19 ATİLA TURAN

32 MEHMET YILMAZ

41 REİS AMARAL

44 JOSIP VUKOVIC

47 RAMIL SHEIDAEV

55 YUSUF ABDİOĞLU

99 DOUGLAS TANQUE

YEDEKLER

1 HARUN TEKİN

5 HAŞİM ARDA SARMAN

7 CEM EKİNCİ

8 YUSUF CİHAT ÇELİK

11 CHRISTIAN KOUAKOU

21 BEDİRHAN YILDIZ

23 TUNCER DUHAN AKSU

24 İBRAHİMA BREZE FOFANA

53 BURAK ÖKSÜZ

70 BARIŞ ALICI

ADANASPOR

1 AHMET SAİD KIVANÇ

8 HARUN ALPSOY

10 DIMITRI OBERLIN

14 HAKKI TÜRKER

22 FATİH KURUCUK

23 EVREN KORKMAZ

26 MEHMET FEYZİ YILDIRIM

28 CHECK OUMAR DIAKITE

47 YEPIE YEPIE

77 FERHAT KATİPOĞLU

78 JUNIOR FERNANDES

YEDEKLER

13 ARDA AKBULUT

5 KUBİLAY AKTAŞ

6 DEVRAN ŞENYURT

11 ERIC AYUK

15 JORDAN MOKELENGE

21 HIDIR AYTEKİN

64 CEM GÜZELBAY

70 BURHAN TUZUN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber