Tottenham Teknik Direktörü: Tehlikeli bir seviyeye ulaştı

Tottenham Teknik Direktörü Ange Postecoglou, genişleyen futbol programının "tehlikeli bir seviyeye" ulaştığını ve bu konuya el atılması gerektiğini söyledi.

Tottenham, yeni genişletilen Avrupa Ligi'nin lig aşamasındaki sekiz maçlık ilk maçında Perşembe günü Azerbaycan'ın Karabağ takımını konuk ediyor. Takımların 21 Mayıs 2025'te Bilbao'da oynanacak finale ulaşmak için en fazla 16 maç oynaması gerekebilir.

GREVE GİDEBİLİRLER

Manchester City'nin orta saha oyuncusu Rodri, geçen hafta oyuncuların fikstür yoğunluğu nedeniyle greve gidebileceklerini ima etmiş, bu açıklamaları ciddi bir diz sakatlığı geçirmesinden birkaç gün önce yapmıştı.

ÇÖKECEĞİ BİR NOKTAYA GELECEĞİZ

Postecoglou Çarşamba günü yaptığı açıklamada, "Daha önce de söylediğim gibi, oyuncularla ilgili beklentilerimizin tehlikeli bir seviyeye ulaştığını düşünüyorum. Artık sezonlar arasında ara vermiyorlar. En iyi oyuncularımızın burada oynayamayacağı ve daha da kötüsü çeşitli nedenlerle çökeceği bir noktaya geleceğiz."

FİKSTÜR

Avrupa serüvenini sürdüren Tottenham, Macaristan'a giderek Ferencvaros ile karşılaşacak (3 Ekim), ardından AZ Alkmaar'ı konuk edecek (24 Ekim) ve deplasmanda Galatasaray'la karşılaşacak (7 Kasım).

Lig aşamasında Roma'yla (28 Kasım) ve Glasgow'da Rangers'la (12 Aralık) karşılaşacak olan takım, daha sonra Hoffenheim'a (23 Ocak) gidecek ve ardından Elfsborg'u (30 Ocak) konuk edecek.

Bu haftaki maç, Tottenham Hotspur ile Karabağ arasında Avrupa'nın önemli organizasyonlarında oynanan üçüncü maç olacak. Tottenham Hotspur, 2015-16 Avrupa Ligi grup aşamasındaki iki karşılaşmayı da kazanmıştı (3-1 ve 1-0).

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber