Trabzonspor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Maç hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de heyecan Trabzonspor ile Konyaspor arasındaki karşılaşma ile devam ediyor. Bu önemli 12. hafta maçında, Trabzonspor kendi sahası Papara Park Stadyumu'nda Konyaspor'u ağırlayacak. Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Fenerbahçe galibiyetinin ardından Konyaspor karşısında da galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Hakan Keleş'in çalıştırdığı Konyaspor ise bu zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılarak çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Maçın Yayın Bilgileri

Trabzonspor - Konyaspor maçı, 10 Kasım Cuma günü saat 20.00'de başlayacak. Futbolseverler, bu heyecan dolu mücadeleyi beIN Sports 1 kanalından canlı olarak izleyebilecek.

Takımların Durumu ve Eksikler

Trabzonspor, Fenerbahçe maçında kart gören Eren Elmalı ve sakatlıkları bulunan Orsic ile Umut Bozok'tan yoksun sahaya çıkacak. Konyaspor ise golcü oyuncusu Muhammet Demir'in yokluğunda Trabzonspor karşısında mücadele edecek.

Maçın Hakemleri

Karşılaşmada Cihan Aydın düdük çalacak. Yardımcı hakemler ise Serkan Ok ve Volkan Ahmet Narinç olacak. Dördüncü hakem olarak Tugay Kaan Numanoğlu görev yapacak.

Muhtemel 11'ler

  • Trabzonspor: Uğurcan, Mehmet Can, Baniya, Denswil, Larsen, Berat, Mendy, Abdülkadir, Visca, Pepe, Onuachu
  • Konyaspor: Bernardoni, Ahmet, Calvo, Adil, Yasir, Soner, Oğulcan, Muric, Cicaldau, Moreno, Cikalleshi
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber