Trendyol 1. Lig’de neler oluyor? Puan tablosuna bakan bir daha bakıyor

Trendyol 1. Lig’inde 10. hafta itibariyle puan durumu çok rastlanır cinsten değil. Yirmi takımın mücadele ettiği ligde 18. sırada yer alan Sakaryaspor’la 4. sırada yer alan Erzurumspor FK arasında sadece 6 puan var. Üstelik şu an itibariyle ligde beş takımın puanı 13 olurken, 3 takım da 14 puanda.

Türkiye profesyonel liglerinin en iyi ikinci ligi olarak kabul edilen Türkiye Trendyol 1. Ligi’nde 10. hafta itibariyle ortaya çıkan tablo herkesi şaşırtıyor. Ligde oynanan futbolun kalitesi her dönem tartışmalara konu olurken mevcut tabloda ortaya çıkan puan tablosu oldukça ilgi çekici.

AYNI PUANLI TAKIMLAR

Yirmi takımın mücadele etiği Trendyol 1. Ligi’nde 18. sırada yer alan Sakaryaspor 10 puan topladı. Ligde 14 sıra üstünde yer alan ve 4. sırada yer alan Erzurum FK ise sadece 16 puanda. Ligin genelinde ise şu an tam 5 takım 13 puanda yer alırken, 3 takım 14 puanda, 2 takım 12, 2 takım ise 10 puanda.

ORTADA KALAN İKİ SORU

Bu puan tablosu sonrası ise ortaya çıkan en önemli iki soru ise Trendyol 1. Lig, “Çok fazla rekabet olduğu için mi?” bu durumda yoksa, “Oynanan futbolun kalitesizliğinden dolayı mı?” oldu.

Trendyol 1. Lig Puan Durumu futbol
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber