Türkiye Karadağ Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Milyonlarca taraftarın beklediği milli maç araştırmaları başladı. Türkiye ile kozlarını paylaşacak olan Karadağ maçı hazırlıkları yapıldı. Tarihi karşılaşmanın saat ve kanal bilgisi belli oldu. Peki, Türkiye Karadağ maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte yanıtı..

UEFA Uluslar Ligi heyecanı hız kesmezken gözler milli maçın detaylarına çevrildi. Uluslar Ligi'nde Türkiye adını zirveye yazdırmak isteyen A Milli Takım kadrosu kuruldu. Grubunu 1. sırada tamamlaması durumunda A Ligi terfisi alacak olan kırmızı beyazlı takımımızın hazırlıklarına başladı. Samsun'da oynanacak Türkiye Karadağ maçı ne zaman merak edenler için tarih netleşti. Peki, Türkiye Karadağ maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte merak edilenler..

TÜRKİYE KARADAĞ MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA MI?

Uluslar B Ligi'nde Galler, İzlanda ve Karadağ ile aynı grupta yer alan Türkiye'nin yeni rakibi Karadağ oldu. 11 Ekim Cuma günü kozlarını paylaşacak olan Türkiye Karadağ maçı saat 21,45 olduğunda başlayacak. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak mücadele TV8 ve Exxen platformundan şifresiz ve canlı yayınlanacak. Galler ve İzlanda maçlarından hanesine 4 puan kazandıran Milliler Karadağ, karşısında zafer alarak liderliğini sürdürmek istiyor.

Milli Maç
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber