UEFA Avrupa Ligi play-off kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray'ın rakibi kim olacak?

UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçları tamamlandı ve Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde grubunu 3. sırada bitirerek Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek. Sarı-kırmızılıların play-off aşamasındaki muhtemel rakipleri netleşti. Peki, UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Galatasaray'ın Muhtemel Rakipleri: Şampiyonlar Ligi'nde grubunu ikinci sırada tamamlayan takımlar arasında Freiburg, Marsilya, Sparta Prag, Sporting, Toulouse, Rennes, AS Roma, ve Karabağ bulunuyor. Galatasaray, bu takımlardan biriyle eşleşecek.

Play-off Aşamasında Direkt Son 16'ya Kalan Takımlar: Bu turu lider tamamlayarak direkt son 16'ya kalan takımlar ise West Ham, Brighton, Rangers, Atalanta, Liverpool, Villarreal, Slavia Prag, ve Bayer Leverkusen oldu.

Kura Çekimi ve Canlı Yayın: Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi play-off aşamasındaki rakibi bugün, 18 Aralık Pazartesi günü TSİ 15.00'te belli olacak. Kura çekimi EXXEN üzerinden canlı yayınlanacak.

Takvim ve Maçlar: Bu turdaki ilk maçlar 15 Şubat'ta oynanacak, rövanş maçları ise 22 Şubat'ta gerçekleşecek. Play-off turunun tamamlanmasının ardından Avrupa Ligi'nde son 16 turunun kura çekimi ise 23 Şubat 2024'te yapılacak.

UEFA Avrupa Ligi'nin 2023/24 sezonunun finali, 22 Mayıs 2024 tarihinde Dublin'deki Aviva Stadyumu'nda gerçekleşecek. Futbolseverler, bu heyecan dolu maçları kaçırmamak için kura çekimini takip etmeyi ve Galatasaray'ın Avrupa macerasını desteklemeyi unutmasın!

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber