Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti, Metin Tekin’i konuk ediyor

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Kariyer Günleri’nin ilk konuğu, Kocaelispor alt yapısında forma giyen, 1982 ile 1997 yıllarında Beşiktaş’ta oynamış, milli takım futbolcusu, Karamürsel Ereğlili “Sarı Fırtına” Metin Tekin olacak.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti, Metin Tekin’i konuk ediyor

KARİYER GÜNLERİ PROGRAMI BAŞLADI

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti (UGC) “Internatıonal Journalist Assocıation” tarafından -Kariyer Günleri- programı başlıyor. Programlara yurt içi ve yurt dışından ünlü sanatçı, sporcu, gazeteci ve iş insanları konuk ediliyor. Moderatör tarafından konuğa sorulacak olan sorular bitince protokol ile davetlilerin soruları da konuğa yöneltiliyor.

İLK KONUK METİN TEKİN OLACAK

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Kariyer Günleri Programının ilk konuğu Kocaelispor alt yapısında forma giymiş, Beşiktaş’ın ve Milli takımın yıldız futbolcusu, Karamürsel Ereğlili “Sarı Fırtına” Metin Tekin olacak. Program bitiminde konuğa, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti tarafından hediye takdimi ve topluca hatıra fotoğraf çekimleri yapılacak.

31 EKİM PERŞEMBE AKŞAMI

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Öz ve Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Özkan, 31 Ekim 2024 Perşembe günü saat 20.00’de Vapur İskelesi yanında bulunan Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde yapılacak olan seminere gazetecileri, sivil toplum örgütlerini, vatandaşları ve Uluslararası Gazeteciler camiasını davet etti.

Ahmet Öz Metin Tekin Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber