Vukovic: Büyük camianın beklentileri de büyük olur

Kocaelispor'un orta sahada forma giyen futbolcularından Josip Vukovic antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Hırvat futbolcu “Büyük camianın beklentileri de büyük olur” diye konuştu.

MAÇ MAÇ DÜŞÜNÜYORUZ

Kocaelispor, sezonunun ikinci haftasında oynayacağı Pendikspor maçı hazırlıklarına bugün gerçekleştirdiği antrenman ile devam etti. Yeşil-siyahlılarda orta saha oyuncusu Josip Vukovic antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gençlerbirliği maçını değerlendiren Vukovic şu ifadelere yer verdi: Biz büyük bir camiayız ve doğal olarak beklentiler de büyük oluyor. İlk maçımızda güzel bir galibiyet elde ettik. Maç maç düşünmek istiyorum. İlerleyen süreçte ne olacağını hep birlikte göreceğiz.

6 NUMARADA OYNAMAYI SEVİYORUM

Geçen sezon da iyi bir kadromuz vardı ancak farklı bir süreçten geçiyorduk. Bu sezon da yine çok kaliteli bir kadromuz var. Açıkçası diğer takımlar bu süreçte ne yaptılar pek takip etmedim. Nasıl transferler yaptıklarını bilmiyorum. Kariyerim boyunca farklı pozisyonlarda oynadım. Orta sahanın her bölgesinde oynayabilirim. Tabi her hocanın ayrı bir taktiği ve mentalitesi oluyor. Ama ben 8 numara pozisyonunda da oynayabilsem de 6 numara pozisyonunda oynamayı seviyorum.

HERKES 11 OYUNCUSUDUR

Takımda her oyuncu çok rahat ilk 11'de oynayabilecek pozisyonda. Bu da bizi antrenmanlarda daha çok çalışmaya itiyor. Ondan sonrası zaten hocalarımızın. Pendikspor maçı ile ilgili iyi şeyler düşünüyorum. 2 yıldır birbirini tanıyan oyuncular var. Ancak onların ilk hafta maç yapmaması bizim için avantaj olacaktır. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber