Vukovic: Sabırsızlanıyorum

Kocaelispor’un yeni transferi Josip Vukovic’ten ilk açıklama geldi. Hırvat orta saha oyuncusu Kocaelispor formasıyla ilk maçına çıkmak için sabırsızlandığını belirtti.

HİÇ DÜŞÜNMEDEN GELDİM

Camiadan gelen mesajların kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Vukovic şu ifadelere yer verdi: Öncelikle burada bana göstermiş olduğunuz sıcak karşılama için sizlere teşekkür ederim. Hafta boyunca taraftarlardan aldığım mesajlar beni gerçekten çok mutlu etti. Böylesine büyük bir kulübe geldiğim için ayrıca çok mutluyum. Bir an önce ilk maçıma çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Ayrıca ilk transfer teklifini aldığımda da buradan hiçbir şüphe hissetmeden hiçbir şey düşünmeden direk buraya gelmeyi kabul ettim

KİŞİLİK OLARAK AYNI KARAKTERDEYİM

Her zaman büyük ve yüksek hedefleri olan bir kulübe geldiğimi biliyorum. Üst düzey bir performans ve üst düzey başarıların peşinde koşan bir kulübe geldim. Aslında kişilik olarak ben de aynı karakterdeyim. Ben de o yönde gidiyorum. Günümüz futbolunda bir şeyler için söz vermek zor tabii ki ama ben şunun söz verebilirim ki tüm takım olarak hedefimiz olan süper lige sezon sonunda ulaşmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

ÖNCELİĞİM 6 NUMARA

6 numara benim en iyi oynadığım mevki tabii ki ama orta sahada herhangi bir pozisyonda da oynayabilirim. Fakat en rahat olduğum pozisyon 6 numara. Daha önce takımdan herhangi bir arkadaşımı tanımıyordum. Buraya gelmeden önce Pendikspor'dan takım arkadaşım Nuno, beni Candeias ile tanıştırmıştı. Onunla konuşma fırsatım oldu. Buraya geldikten sonra da oyuncu arkadaşlarımla çok çabuk kaynaştım. Burada gerçekten sıcak bir aile ortam var.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber