Yavuzspor’dan Süper Lig golleri ile gelen galibiyet! “4-0”

1. Amatör Lig D Grubu’nda Yavuzspor sahasında Darıcaspor’u attığı bir birinden nefis gollerle 4-0 mağlup etti ve iddiasını ortaya koydu.

Yavuzspor’dan Süper Lig golleri ile gelen galibiyet! “4-0”

İKİSİ DE İYİ FUTBOL OYNUYOR

1. Amatör Lig’de haftanın skoru merakla beklenen maçı Derince’de oynandı. İlimizin iki güzide ekibi Yavuzspor ile Darıcaspor 3 puan mücadelesi verdi. Yavuzspor ilk maçında Baçspor ile 0-0 berabere kalırken ikinci maçında Şirinspor’u deplasmanda 6-0 ile geçti. Amatör liglerin tartışmasız en centilmen takımı olan Darıcaspor ise çok eksik çıktığı ilk maçında Değirmenderespor’a mağlup oldu, ikinci maçında Maltaspor’u deplasmanda 1-0, üçüncü maçında da Baçspor’u evinde 3-0 ile geçti.

SERKAN KANSOY 30 METREDEN ÖRÜMCEĞİ VURDU!

İki güçlü takımın mücadelesinde Yavuzspor’un oldukça etkili olduğu görüldü. Maçın başından sonuna kadar oyunun kontrolünü elinde bulunduran Derince temsilcisi Yavuzspor maçı Erdal’ın 2, Serkan Kansoy ile Berk’in golleri ile 4-0 kazandı ve 3. maç sonunda puanını 7’ye çıkardı. Bu maçta atılan 4 gol de profesyonel lig seviyesinde gollerdi. Özellikle Serkan Kansoy’un 30 metreden 90’a gönderdiği top yılın en klas golleri arasında yer aldı.

4X4 DEĞİRMENDERE

D Grubu’nun diğer maçlarında lider Değirmenderespor bu hafta da kazandı ve Tavşancıl’ı 5-0 yenerek 4’te 4 yaptı. Tavşanlıspor deplasmanda İzmit Maltaspor’u 2-1 mağlup ederken, Baçspor ile Hereke Yıldız arasındaki maçta gol sesi çıkmadı. Çamçukurspor – Gölcük İdmanyurdu maçında da Karamürsel temsilcisi Çamçukur mücadeleyi 8-3 önde götürürken maç yarıda kaldı.

KARARI FUTBOL İL TEMSİLCİLİĞİ VERECEK

Bu haftaki skorların ardından lider Değirmenderespor 12 puanda. 1 maç eksiği bulunan Yavuzspor 7 puanla ikinci, aynı puandaki Tavşanlı ve Hereke Yıldız 2 ve 3. sırada yer alıyor. Tavşancıl ve Darıcaspor 6’şar puanla sıralanırken, İzmit Baçspor’un 5, İzmit Maltaspor’un ise 3 puanı bulunuyor. Son 3 sırada ise 1 puanlı Çamçukur, puansız Gölcük İdmanyurdu ve Şirinspor yer alıyor. Çamçukur – Gölcük İdmanyurdu arasında yarıda kalan maç ile ilgili kararı Futbol İl Temsilciliği verecek.

Yavuzspor Darıcaspor Serkan Kansoy
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber