Yusuf Abdioğlu: Doğru işler yapamadık

Kocaelispor’da kaptan Yusuf Abdioğlu, 1-1 sona eren Boluspor maçının ardından sorularımızı yanıtladı. “Çok istekliydik ancak genel olarak doğru işler yapamadık” dedi.

BEKLEMEDİĞİMİZ BİR AYRILIKTI

Daha çok pozisyona girmek zorunda olduklarını tekrarlayan kaptan Yusuf şu ifadelere yer verdi: Tanque arkadaşımız ayrıldı. Bugüne kadar bize verdikleri için teşekkür ederiz ama isterdik ki bizle sezon sonuna kadar devam etsin. Bu profesyonellik tabi ki. Kulüpler kendi işine geldiği gibi davranıyorsa, futbolcular da kendi işine göre davranabiliyor. Maddiyatı seçti… Kendisine yeni kulübünde başarılar dileriz. Beklemediğimiz bir ayrılık oldu. Bu maçta Ramil ön tarafta oynadı. Sol açık oynuyordu, elinden ne geliyorsa onu vermeye çalıştı.

RAKİBİN OYUN EZBERİ VAR

Beraberlik için tabi ki biz üzgünüz. Kolay bir deplasman değildi. Boluspor ilk devreye göre güçlenmiş, iyi takım olmuşlar. Oyun ezberleri de var. Boluspor’un çoğu takıma çelme takacağını düşünüyorum. Biz Kocaelispor’uz. Üstün oynayıp kazanmak zorundayız. Daha çok pozisyona girmek zorundayız. Aslında çok istekliydik ama bugün bence çok doğru işleri yapamadık.

KENDİMİZE KIZIYORUM

Yine de maçı kazanabilirdik. Talihsiz bir gol oldu. Orada benim de hatam var. En başta Barış’a atacaktım ama Barış bir pozisyon önce çok kötü düştü. Ben kafamı arkaya koşsun diye işaret yaparken koşmadı. Bu sefer ben sıkıştım, geriye döneyim deyince top kornere çıktı, o korner döndü dolaştı gol oldu. Kendime de kızıyorum.

İKİNCİ SIRAMIZI GERİ ALACAĞIZ

Dediğim gibi burası zor deplasman. En azından puan alıp dönüyoruz, yenilmedik. Eyüp maçında kazandıktan sonra “Bir daha yenilmeyeceğiz” diye kendi aramızda konuşmuştuk. Yenilmeden devam ediyoruz. Burada 2 puan bıraktık inşallah bundan sonraki maçlarımızı kazanıp zirvede sıramızı geri alacağız .

1 PUAN BİZİM İÇİN AVANTAJ DA GETİREBİLİR

Taraftar bize çok destek oldu. Göztepe bizden önce oynadı, kazandığı için onlar da bu maçı kesinlikle kazanmamızı bekliyorlardı. Biz de doğal olarak hep bunları düşünüyoruz. Onların düşündüğünü biz de düşündüğümüzde “Keşke kazansaydık” diye üzüleceğiz. Hak veriyoruz. Göztepe bize gelecek. Göztepe’yi yendiğimiz zaman yine üstlerindeyiz. Buradaki 1 puan bizim için avantaj olabilir.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber