Yusuf Cihat Çelik: Hastalık beni de yakaladı

Kocaelispor'un başarılı orta saha oyuncusu Yusuf Cihat Çelik, hem takımım durumu hem de rahatsızlığıyla ilgili son durumu hakkında açıklamalarda bulundu

ÇOK ŞÜKÜR TOPARLADIM

Erzurumspor maçına 2-3 serumla çıkmak zorunda kaldığını söyleyen Yusuf Cihat Çelik şu şekilde konuştu: Takımda bir salgın vardı, beni de yakaladı maalesef çok kötü yaptı. Erzurum maçına idmansız çıktım. 2-3 serum alarak sahaya çıktım ancak 45 dakika dayanabildim. Şu an çok şükür iyiyim, toparladım. Bu milli arayı iyi değerlendirip Tuzla karşısına en iyi şekilde çıkacağız.

ERZURUM MAÇINDA İYİ OYNAYAMADIK

Skordan çok oynadığımız oyun beni çok üzdü. İyi oynayan ve üreten bir takımdık. Bunu Erzurumspor karşısında sahaya yansıtamadık. Rakip iyi kapandı, biz açamadık. Hedef takım olduğumuz için özellikle iç sahada rakiplerimiz bize 1 puan için gelecek ve öyle oynayacaktır. Biz de kapanan savunmaları alabilecek güçte ve yetenekteyiz, bunu başarabileceğimizi düşünüyorum.

ÖN ALANDA ŞANS BULMAK ÇOK HOŞUMA GİDİYOR

Bu sezon hücumda yönü ile dikkat çeken Yusuf Cihat Çelik bu farklılığı "Geçen sezon daha çok stoperlerin arasında 6 numara pozisyonunda oynuyordum. Bu sene hocamız daha çok ön alanda şans veriyor ve bu benim hoşuma gidiyor. Kocaelispor formasının ağırlığının herkes farkında ve bende bu formanın hakkını vermek için elimden geleni yapıyorum.

KENDİMİZİ BİLİYORUZ

Son olarak milli ara ve sonrasında oynanacak Tuzlaspor maçı ile ilgili de konuşan Çelik, "Milli ara bize hem mental hem de fiziksel olarak iyi gelecektir. Milli ara snrası Tuzlaspor'a gideceğiz. Hem saha şartları hem de rakibin yükselen form grafiği nedeniyle bizim için çok zor bir maç olacaktır. Ancak biz kendimizi biliyoruz ve bu zorluğun üstesinden geleceğimize inanıyoruz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber