Tahir Büyükakın’dan İsmail Saymaz’a: Büyük yalancı İsmail Saymaz

AK Parti Gölcük 8. Olağan Kongresi’nde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın gazeteci İsmail Saymaz’a, “Büyük yalancı İsmail Saymaz” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın AK Parti Gölcük 8. Olağan Kongresi’nde gerçekleştirdiği konuşmasında gazeteci İsmail Saymaz’ı eleştirdi. Büyükakın, “Her fırsatta bu memleketin sinir uçlarına dokunmayı vazife bilenler var. Öyle bir karıştırıyorlar ki suları. Yukarıdan bir el bunları organize ediyor.

“BÜYÜK YALANCI İSMAİL SAYMAZ”
Sosyal medya içeriklerine dikkatle baktığınızda bunları göreceksiniz. Zamanında TUSAŞ’la ilgili demediğini bırakmayanlar, orada yapılanlara maket diyenler bugün böylesine önemli bir kurumu neden korumuyorsunuz diyorlar. Sürekli bir zehir. En son büyük yalancı İsmail Saymaz ne dedi’ Oradaki güvenlik işlerine bakan şirket sahibi cumhurbaşkanlığı özel kalemi bilmem neyiymiş’ yalan olduğu görüldü ne oldu insanların aklında şüphe kalsın diye yapıyorlar. Dün Yılmaz Özdil’i izliyorum ‘Türkiye’nin NASA’sı diyor’ ya siz alay ediyordunuz bu kurumlarla ne oldu? Sizin niyetiniz bağcıyı dövmek. Sizin niyetiniz efendilerinize şirinlik yapmak. Sizin sayenizde sayın Cumhurbaşkanımızın iradesi ile biz yolumuza devam edeceğiz.

“TÜRKYİE İÇİN BAHAR VAKTİ”
Öyle bir dönemden geçiyoruz ki ta turnusol kağıdı. Gerçek vatanseverlerle, vatan sever gibi naralar atan ama aslında memleketin ayağına taş dolansın diye uğraşanların olduğu zamandan geçiyoruz. Gözünüzü dört açın. Türkiye için bahar vaktidir. Yapılanların tamamı baharın müjdecisidir. Mücadele bitmedi farkındayız hepsini takip edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İsmail Saymaz Tahir Büyükakın AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber