18 Ekim Fatih Ürek Gelin Görümce Kim Elendi? Gelin Görümce Son Bölüm 100.000 TL Kim Aldı?

4 gelinin her gün 5000 TL, her hafta 100 bin TL için yarıştığı Fatih Ürek İle Gelin Görümce programında son gün geldi. 18 Ekim Cuma günü yayınlanan Fatih Ürek Gelin Görümce bu hafta birinci olan isim araştırıldı. Peki, 18 Ekim Fatih Ürek Gelin Görümce kim elendi? İşte yanıtı..

18 Ekim Fatih Ürek Gelin Görümce Kim Elendi?

Now TV gündüz kuşağının sevilen programlarından Fatih Ürek İle Gelin Görümce bu haftanın kazanan gelini merak konusu oldu. Günün yemeğini en iyi şekilde yapan gelin rakiplerini ardında bırakırken görümceler ve Fatih Ürek'ten en yüksek puanı almaya çalıştı. Peki, 18 Ekim Fatih Ürek Gelin Görümce kim elendi? Fatih Ürek Gelin Görümce son bölüm 100.000 TL kim aldı? İşte merak edilenler..

18 EKİM FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE KİM ELENDİ?

Milyonlarca izleyicinin severek takip ettiği Fatih Ürek İle Gelin Görümce 85. bölüm gün birincisi gelin adı henüz açıklanmadı. 18 Ekim Cuma günü en iyi tabağı hazırlayan gelin 5000 TL kazanırken hafta boyunca en yüksek puanları toplayan gelin 100.000 TL büyük ödülü cebine koydu. Hafta boyunca en düşük puanlara sahip olan gelin ile görümce evin yolunu tuttu. İşte Fatih Ürek İle Gelin Görümce 18 Ekim puanları..

18 EKİM FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE TOPLAM PUAN DURUMU

ÇİĞDEM -

SOLMAZ -

HALİME -

CEMİLE -

Fatih Ürek İle Gelin Görümce Yarışma Puan Durumu
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber