Bahar Dizisi 21. Bölüm Neler Olacak? Bahar Son Bölüm Nereden İzlenir?

Dizi severlerin merakla beklediği Bahar dizisi yeni bölüm ekrana geldi. Demet Evgar'ın doktor Bahar rolüne büründüğü dizide, "Siz yeni geldiniz ben geri geldim" deyip resti çekti. Peki, Bahar dizisi 21. bölüm neler olacak? İşte yanıtı..

Bahar Dizisi 21. Bölüm Özeti

Her hafta salı günü yayınlanan Bahar dizisi 21. bölüm ekrana geldi. 22 Ekim Salı akşamını iple çeken izleyiciler yeni bölüm özetine odaklandı. Romantik komedi dizilerini seyretmeyi seven izleyicilerin dizisi Bahar 21. bölüm Evren'in Süreyya'yla sevgili olduğunu öğrenen Bahar'ın inancı yıkıldı. İkiz bebek bekleyen Seren ve Aziz Uras'ın Efsun eziyeti dinmek bilmedi. Peki, Bahar dizisi 21. bölümünde neler olacak? İşte merak edilenler..

BAHAR 21. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

22 Ekim Salı akşamı izleyici karşısına çıkan Bahar 21. bölüm Süreyya tüm çabalarıyla Bahar'a hastaneyi dar etti. Bir yandan babaanne olacağını öğrenen Bahar bir yandan da gittikçe dağılan hayatını toparlamaya çalıştı. Her şeye rağmen aşkına sahip çıkan Bahar Süreyya ile Evren'in sevgili olduklarını öğrenince dünya başına yıkıldı. Bahar dizisi son bölüm ruhsal olarak yorgun düşen Bahar, "Ben her şeyi tek başına yapmak zorunda olan bir kadınım. Artık aklımı çalıştıracağım. Bambaşka bir Bahar geliyor. Siz yeni geldiniz ben geri geldim" deyip sürekli kandırılmaktan dolayı sitem etti. Bahar yeni bölüm Show TV kanalından izleyebilirsiniz.

Bahar Dizisi Demet Evgar Yeni Bölüm
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber