Fatih Ürek Gelin Görümce 25 Ekim Kim Elendi? Gelin Görümce Son Bölüm 100 Bin TL Kim Kazandı?

4 gelin ile 4 görümcenin 100 bin TL para ödülü için yarıştığı Gelin Görümce programında haftanın son yarışması başladı. 25 Ekim Cuma günü hangi gelin büyük ödülü alacak hangi gelin eve gidecek araştırıldı. Peki, Fatih Ürek Gelin Görümce 25 Ekim 100 bin TL kim aldı? İşte yanıtı..

25 EKİM FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE KİM ELENDİ?

Her hafta 4 gelin ile 4 iddialı görümcenin büyük ödül için yarıştığı Fatih Ürek İle Gelin Görümce programında bir haftanın daha sonu geldi. 25 Ekim Cuma günü sevilen programı takibe alan izleyiciler haftanın son yarışına odaklandı. Bugün bir gelin 5000 TL, bir gelin 100 bin TL kazanırken bir gelin ise evinin yolunu tutacak. Peki, Fatih Ürek Gelin Görümce bugün kim elendi? Fatih Ürek Gelin Görümce 100 bin TL kim aldı? İşte merak edilenler..

FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE 25 EKİM KİM ELENDİ?

Now TV ekranında yayınlanan Fatih Ürek İle Gelin Görümce programında günün en iyi tabağını çıkaran gelin SOLMAZ oldu ve 5000 TL ödülün sahibi oldu. Hafta boyunca en yüksek puanları alan gelin ise SOLMAZ oldu ve 100 bin TL ödülü cebine koydu. Hafta boyunca en düşük puanları toplayan PINAR gelin ile görümcesi yarışmaya veda etti. İşte haftanın puanları..

FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE TOPLAM PUAN DURUMU

PINAR - 10 + 40

ÇİĞDEM - 16 + 58

SOLMAZ - 18 + 77

CEMİLE - 12 + 69

Fatih Ürek İle Gelin Görümce Puan Durumu Yarışma
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber