Gizli Bahçe 2. Bölüm Nereden İzlenir? Gizli Bahçe Son Bölüm Neler Olacak?

Ebru Şahin ile Murat Yıldırım'ın başrollerindeki Gizli Bahçe yeni bölüm izleyici karşısında çıktı. 22 Ekim Salı günü sevenlerinin karşısına çıkan Gizli Bahçe 2. bölüm Demir velayet davasını iyice hızlandırınca Nazlı çıkmaza girdi. Peki, Gizli Bahçe yeni bölüm nereden izlenir? İşte detaylar..

Gizli Bahçe 2. bölüm nereden izlenir?

Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuyla izleyicilerin dikkatini çeken Gizli Bahçe dizisinde yeni bölüm zamanı geldi. 22 Ekim Salı akşamının gelişiyle sevilen dizi Gizli Bahçe 2. bölüm torununu almak için iyice çirkinleşen Cavidan atağa geçti. Başrollerini Ebru Şahin ile Murat Yıldırım'ın paylaştığı Gizli Bahçe yeni bölüm Demir çıkmazına giren Nazlı ne yapacak merak edildi. Peki, Gizli Bahçe yeni bölüm nereden izlenir? Gizli Bahçe 2. bölüm neler olacak? İşte yanıtı..

GİZLİ BAHÇE DİZİSİ 2. BÖLÜM NEREDEN İZLENİR?

22 Ekim Salı akşamı yayınlanan Gizli Bahçe 2. bölüm Nazlı bir yandan velayet davası bir yandan da maddi sorunlar yüzünde iyice köşeye sıkıştı. Memo’nun babaannesi Cavidan’ın devreye girmesi işleri iyice zora soktu. Gizli Bahçe son bölüm Demir bir yandan gizli kimliğini ifşa etmemeye çalışırken bir yandan da Nazlı ve Memo’yla vakit geçirmeye devam etti. Demir'in bağlantılarıyla velayet davası iyice hızlandı. Nazlı, Demir’in avukatıyla pazarlığa oturduğunda hiçbir şeyin kolay olmayacağını anladı. Gizli Bahçe 2. bölümü saat 20.00 olduğunda NOW TV ekranından izleyebilirsiniz.

Gizli Bahçe Dizisi Murat Yıldırım Ebru Şahin
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber