Gönül Dağı 149. Bölüm Nereden İzlenir? Gönül Dağı Son Bölüm Hangi Linkten İzlenir?

Bozkırda bir Anadolu masalının işlendiği Gönül Dağı yeni bölüm Taner'in öldü sanırken yıllar sonra yaşadığını öğrenen babası İrfan ölümle burun buruna geldi. Gedelli köyünde işler bir hayli karıştı. Peki, Gönül Dağı 149. bölüm nereden izlenir? İşte yanıtı..

Gönül Dağı 149. Bölüm Nereden İzlenir?

TRT 1 ekranının sevilen yapımı Gönül Dağı yeni bölüm zamanı geldi. Her hafta cumartesi akşamı yeni bölümü yayınlanan sevilen yapımda yıllar sonra babasına kavuşan Taner bir kez daha onu kaybetmenin eşiğine geldi. İrfan ve ailesinin kazasından Gedelli'ye cenaze haberi çabuk ulaştı. Gönül Dağı yeni bölüm izleme yolları araştıranlar için güncel bilgi geldi. Peki, Gönül Dağı 149. bölüm nereden izlenir? İşte merak edilenler..

GÖNÜL DAĞI 149. BÖLÜM HANGİ LİNKTEN İZLENİR?

19 Ekim Cumartesi günü yayınlanan Gönül Dağı 149. bölüm İrfan ve ailesinin kaza haberini duyan Taner, telaşla hastaneye gitti. İrfan ve eşi Kader ameliyata alındı. İrfan yaşayacak mı merak eden izleyiciler dua zincirini kurdu. Ramazan ve Behçet yapımcıyı Asuman'ı tekrar sunucu yapması için ikna etmeye çalıştı. Gönül Dağı son bölüm yapımcı yeni sunucuyla anlaşınca Gedelli'de neler olacak merak edildi. Elif Cemile'nin kırgınlığını geçirmek için atağa geçti. Kenan’ın hastasını ameliyat masasında kaybetmesi tüm aileyi bir araya getirdi. Gönül Dağı tüm bölümleri TRT 1 ekranından izleyebilirsiniz.

Gönül Dağı Dizisi
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber