İnci Taneleri 19. Bölüm Hangi Linkten İzlenir? İnci Taneleri Yeni Bölüm Neler Olacak?

Yılmaz Erdoğan imzalı İnci Taneleri dizisinde Nehir'in düğününde olmak isteyen Azem kendisini yılların geçtiği Göcek'te buldu. Yıldız Zerre ve Dilber'i saklamak için Göcek yolculuğu başladı. Peki, İnci Taneleri 19. bölüm neler olacak? İşte yanıtı..

İnci Taneleri 19. Bölüm Nereden İzlenir?

Her hafta perşembe günleri izleyici karşısına çıkan İnci Taneleri yeni bölüm Dalaman yolculuğu başladı. Milyonların sevdiği Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan İnci Taneleri dizisinde kızını düğününde yalnız bırakmak istemeyen Azem onun yanında olmaya çalışırken bir yandan da Dilber, Yıldız ve Zerre’yi saklamaya devam etti. İzleyiciler İnci Taneleri 19. bölüm hangi linkten izlenir sorusuna yanıt aradı. Peki, İnci Taneleri yeni bölüm neler olacak? İşte merak edilenler..

İNCİ TANELERİ 19. BÖLÜM HANGİ LİNKTEN İZLENİR?

17 Ekim Perşembe akşamı izleyici karşısına çıkan İnci Taneleri 19. bölüm Azem tüm kalbiyle kızının düğününde olmak isterken bir yandan da Nehir’i tedirgin etmemeye çalıştı. Azem Dilber, Yıldız ve Zerre’nin saklanması için onlarla birlikte Göcek’e doğru yola çıktı. Piraye ve ailesi Nehir’in düğünü için Göcek’te olunca işler bir hayli karıştı. İnci Taneleri son bölüm Cihan gerçek kimliğini açıklayamadığı için öz ablasının kuzeni rolünü oynamaya başladı. Hiç hesapta olmayan tanışma Cihan’ın yeni duygusal çatışma yaşayacağının sinyallerini verdi. İnci Taneleri tüm bölümlerini Kanal D ekranından izleyebilirsiniz.

İnci Taneleri Dizisi Dizi Yeni Bölüm
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber