Kalpazan Dizi Yayın Tarihi: Kalpazan Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı ve Deniz Baysal'ın başrollerini paylaştığı Kalpazan dizisi ilk bölüm beklenmeye başladı. Tanıtımıyla merak uyandıran Kalpazan dizisi yayın tarihi açıklandı. Peki, Kalpazan dizisi ne zaman başlayacak? İşte yanıtı..

Kalpazan Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Show TV yeni sezon yapımları arasında yer alan Kalpazan dizisi fragmanı oldukça dikkat çekti. Hem etkileyici hikayesi hem de güçlü güçlü oyuncu kadrosuyla ilk bölümü beklenen Kalpazan dizisinde başrolleri Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı ve Deniz Baysal paylaştı. Peki, Kalpazan dizisi ne zaman başlayacak? Kalpazan dizi konusu ne? İşte merak edilenler ve Kalpazan dizisi oyuncuları..

KALPAZAN DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Başrollerini Timuçin Esen ile Şükran Ovalı'nın paylaşacağı Kalpazan dizisi 21 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00'da ilk bölümüyle ekrana gelecek. Show TV'de yayınlanacak Kalpazan dizisinde ekonomik sıkıntıları olan 2 çocuklu bir aileyi canlandırılacak.

KALPAZAN DİZİ KONUSU

Show TV'de yayınlanacak olan Kalpazan dizisinde bankacı olan Timuçin Esen ile güvenlik görevlisi olan Şükran Ovalı ekonomik sıkıntıları olan 2 çocuklu bir aileyi canlandıracak. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal arasında imkansız bir aşk yaşanacak. Gücün ve servetin peşinde koşmanın, en doğru insanları bile nasıl yozlaştırabileceği Kalpazan dizisinde işlenecek.

KALPAZAN DİZİSİ OYUNCULARI

Timuçin Esen

Çağlar Ertuğrul

Şükran Ovalı

Deniz Baysal

Sarp Akkaya

Deniz Hamzaoğlu

İlker Kızmaz

Sinan Arslan

Aslı İçözü

Güler Göksun

Çağla Naz Kargı

İlker Yağız Selçuk

Ali Seçkiner Alıcı

Osman Alkaş

Kalpazan Dizisi
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber