Kızılcık Şerbeti 71. Bölüm Hangi Linkten İzlenir? Kızılcık Şerbeti Son Bölüm

Cuma günleri reytingleri alt üst eden Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ekrana geldi. 11 Ekim Cuma günü yayınlanan Kızılcık Şerbeti 71. bölüm Meri ile Abdullah arasında kıvılcımlar başladı. Görkem'in oyunu Mustafa ile Nilay'ın arasını açtı. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm nereden izlenir? İşte yanıtı..

Kızılcık Şerbeti 71. Bölüm

Kadrosunda Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Ahmet Mümtaz Taylan, Barış Kılıç, Evrim Alasya gibi oyuncuların yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni bölüm ekrana geldi. 11 Ekim Cuma akşamı yayınlanan Kızılcık Şerbeti 71. bölüm "Doğa'yla atışmayı özlemişim" diyen Fatih Görkem'den ayrılmanın yollarını aramaya başladı. Peki, Kızılcık Şerbeti 71. bölüm nereden izlenir? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm hangi linkte? İşte merak edilenler..

KIZILCIK ŞERBETİ 71. BÖLÜM HANGİ LİNKTEN İZLENİR?

Her cuma akşamı saat 20.00'da yayınlanan Kızılcık Şerbeti 71. bölüm Kıvılcım ile Ömer bir kez daha sonsuza dek ayrıldı. "Seni kaybettiğim için çok üzgünüm Kıvılcım" diyen Ömer, Cemal'in oyununa gelen Kıvılcım'a odaklandı. Fatih'in Görkem'den, Doğa’nın Giray'dan bunaldığı akşam eski güzel günlerine gitmeleri kafaları karıştırdı. Kızılcık Şerbeti son bölüm Görkem'in tuzağına Mustafa yavaş yavaş oyunun içine çekilince olan Nilay'a oldu. Cemal'in Kıvılcım için planları işlerken büyük tehlike gelmeye başladı. Kızılcık Şerbeti tüm bölümlerini Show TV'den takip edebilirsiniz.

Kızılcık Şerbeti
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber