Kızılcık Şerbeti 74. Bölüm Fragmanı Neler Olacak? Show TV Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Tanıtım

Her bölümü olay olan Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Cuma akşamlarının sevilen yapımında Görkem'in tuzağına düşen Mustafa Nilay'ı aldattı. Öfkeden deliye dönen Nilay ile Görkem Pembe'yi bitirmek için yemin etti. İşte Kızılcık Şerbeti 74. bölüm fragmanı..

Kızılcık Şerbeti 74. Bölüm Fragmanı

Cuma akşamlarının rekortmen yapımı Kızılcık Şerbeti 74. bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta cuma günleri Show TV ekranında yayınlanan sevilen yapımda Görkem'in hamlesi tam da istediği etkiyi yarattı. Milyonlarca izleyicinin severek takip ettiği Kızılcık Şerbeti yeni bölüm Mustafa'nın Hale'yle öpüştüğünü gören Nilay gemileri yakınca düşmanı yeni dostu oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler olacak? İşte Kızılcık Şerbeti 74. bölüm fragman..

KIZILCIK ŞERBETİ 74. BÖLÜM FRAGMANI NELER OLACAK?

Show TV cuma dizisi Kızılcık Şerbeti 74 bölüm fragman Fatih, Ömer'den intikam almak için Cansu ile birlikteliğini hızlandırdı. Bir yandan aklı hala Doğa'da olan Fatih bir yandan da Görkem ve Ömer ihanetine karşılık vermeye devam etti. Cansu hem Ömer'le hem de Fatih'le görüşmeye devam ederken Ezgi'nin her şeyi öğrenmesi işleri karıştırdı. Görkem'in oyununa gelen Mustafa Hale'nin öpmesiyle neye uğradığını şaşırdı. Her şeyi gören Nilay intikam yeminine Görkem'i de dahil etti. İşte Kızılcık Şerbeti 74. bölüm fragmanı..

Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Fragman
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber