Kuruluş Osman 168. Bölüm Neler Olacak? Kuruluş Osman Yeni Bölüm Nereden İzlenir?

Tarihi dizi sevdalılarının takip ettiği Kuruluş Osman 168. bölüm ekrana geldi. 23 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanan dizide Lucas'ın adamlarının köşeye sıkıştırdığı Orhan Bey ve Holofira hamlesi merak edildi. Obayı düğün telaşı sardı. İşte Kuruluş Osman 168. bölüm özeti..

Kuruluş Osman 168. bölüm özeti

Her hafta çarşamba günleri yayınlanan Kuruluş Osman 168. bölüm özeti merak edildi. 23 Ekim Çarşamba akşamı izleyicilerin karşısına çıkan yapımda Osman Bey ve alpleri kurulan tuzaktan kurtuldu. Orhan ve Holofira'nın evliliğinin önünde artık hiçbir engel kalmayınca düğün toyu kuruldu. Ancak Lucas'ın yeni hamlesi her şeyi değiştirdi. Peki, Kuruluş Osman 168. bölüm neler olacak? Kuruluş Osman yeni bölüm nereden izlenir? İşte merak edilenler..

KURULUŞ OSMAN 168. BÖLÜM NELER OLACAK?

Kuruluş Osman 168. bölüm Lucas Söğüt'te büyük isyan ateşini yaktı. Bir tarafta isyanı bastırmaya çalışan Osman Bey bir yandan da Karadin Kalesi'nin haberini aldı. Evladının acısı taze olan Gonca Hatun ve Holofira arasında hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Kuruluş Osman son bölüm Holofira ve Gonca arasındaki soğuk rüzgarların farkına varan Begüm ve Hazal Hatun bu durumdan kendilerine nasıl pay çıkaracak merak konusu oldu. Kuruluş Osman tüm bölümlerini ATV ekranından izleyebilirsiniz.

Kuruluş Osman Dizisi Yeni Bölüm Dizi
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber