Leyla Dizisi 6. Bölüm Neler Olacak? Leyla Yeni Bölüm Nereden İzlenir?

16 Ekim Çarşamba günü sevenlerinin karşısına çıkan Leyla dizisi 6. bölüm tüm sırlar açığa çıktı. Yıllar sonra Cino ile Leyla birbirini buldu. Peki, Leyla dizisi 6. bölüm neler olacak? İşte yanıtı..

Leyla Dizisi 6. Bölüm Neler Olacak?

Now TV’de Çarşamba günleri yayınlanan Leyla: Hayat Aşk Adalet dizisi yeni bölüm gelişmeleri mercek altına alındı. 16 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00 olduğunda sevenlerinin karşısına çıkan Leyla dizisinde Ferda ve Nur’u karşı karşıya getiren olay gerilimi hat safhaya çıkardı. Leyla İpek’in kardeşi olup olmadığını sonunda öğrendi. Peki, Leyla dizisi 6. bölüm neler olacak? Leyla dizisi yeni bölüm nereden izlenir? İşte merak edilenler..

LEYLA HAYAT AŞK ADALET DİZİSİ 6. BÖLÜM NELER OLACAK?

Leyla dizisi 6. Bölüm büyük gerçeği öğrenen Cino çocukluk aşkını aradı. Leyla’nın yaşadığını öğrenen Civan onu bulmayı kafasına koydu. Civan’a bu yolculuğunda hiç beklemediği biri yardım edince işler bir hayli karıştı. Leyla dizisi son bölüm Nur için Leyla’yı bulmak hayat memat meselesine dönüştü. Güzide, gerçekleri öğrenmek isteyen Nur’un tehdidiyle seçim yapmak zorunda kaldı. Leyla bir yandan kimliğini gizlemeye çalışırken bir yandan da her şeyi değiştiren hamleyi yaptı. Leyla: Hayat... Aşk... Adalet... 6. Bölümü 16 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de NOW TV ekranından izleyebilirsiniz.

Leyla Hayat Aşk Adalet Dizisi Yeni Bölüm Dizi
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber