Masterchef Ödül Oyunu Kim Kazandı? Masterchef İtalya'ya Kim Gidiyor?

Zübeyde'nin elenmesiyle yeni hafta mücadelesine başlayan Masterchef Türkiye yarışmasında MasterClass kazanan isim netleşti. En iyi kruvasanı yapan yarışmacı Danilo şefle 3 günlüğüne İtalya turu kazandı. Peki, Masterchef ödül oyunu kim kazandı? Masterchef İtalya'ya kim gidiyor? İşte yanıtı..

Masterchef Ödül Oyunu Kim Kazandı?

Milyonlarca izleyicinin gündeminde ilk sırada yer alan Masterchef Türkiye yayarışında heyecan tavan yaptı. 14 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanan Masterchef son bölüm yarışmacıların görevi kruvasan oldu. En iyi kruvasanı çıkaran yarışmacı Danilo şefle 3 gün geçireceği ve restoranında çalışabileceği İtalya turu kazandı. Peki, Masterchef ödül oyunu kim kazandı? Masterchef İtalya'ya kim gidiyor? İşte o isim..

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

MasterClass için tezgah başına geçen yarışmacılar arasında Emre, Alper, Semih ve Şirin en yaratıcı tabağı çıkardı. Danilo şefin Masterclass'ı olan kruvasanı en iyi yapan yarışmacılar arasında son ikiye Emre ve Şirin kaldı. 14 Ekim MasterChef son bölüm MasterClass kazanan ŞİRİN oldu. Ödülü kazanan Şirin Danilo Şef'le beraber 3 günlüğüne İtalya'daki restorana gidecek ve beraber mutfakta çalışacak.

Masterchef Türkiye MasterChef Yarışma
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber