Müge Anlı Şahinaz Çıra Kimdir? TikTok Fenomeni Şahinaz Çıra'ya Ne Oldu?

ATV ekranında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında yeni bölüm Şahinaz Çıra olayı işlenmeye başladı. TikTok kullanıcısı Şahinaz Çıra nerede merak edildi. İşte Müge Anlı Şahinaz Çıra olayı..

Müge Anlı Şahinaz Çıra Kimdir?

Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında izleyiciyi şoke eden Şahinaz Çıra kaybı işlendi. 10 Ekim Perşembe günkü bölümde TikTok'ta 10 bin takipçisi olan Şahinaz Çıra aranmaya başladı. 67 yaşındaki Şahinaz Çıra 9 Eylül günü Kastamonu Tosya'dan 2 kilo altınla kayıplara karıştı. Peki, Şahinaz Çıra'ya ne oldu? Şahinaz Çıra nerede? İşte Müge Anlı Şahinaz Çıra olayı..

MÜGE ANLI ŞAHİNAZ ÇIRA OLAYI

9 Eylül günü Kastamonu Tosya'da kaybolan 67 yaşındaki Şahinaz Çıra çocukları Müge Anlı'ya başvurdu. Yanında 2 kilo altın olduğu söylendi. Gelini Sıla, görümcesi ve nişanlısından şüphelendiğini söyledi. TikTok hesabında 10 bin takipçisi olan Şahinaz Çıra'ya ne olduğunu merak eden oğlu ve gelinin söyledikleri olay oldu.

MÜGE ANLI ŞAHİNAZ ÇIRA'YA NE OLDU?

Kayınvalidesi Şahinaz Çıra için konuşan gelin Sıla, "Görümcem ve nişanlım Muhammet'ten şüpheleniyorum. Kayınvalidem kaybolduğu gün evinde yangın çıktı, bu olayın kundaklama olabileceğini düşünüyorum. Hatta kayınvalidemin evinin yakınında bu çakmağı buldum" dedi. Nişanlısının yasaklı madde kullandığını ve mahkemeye çıkacağını söyleyen Sıla, Muhammet'in cezaevine gireceğini açıkladı. Şahinaz Çıra henüz bulunamadı.

Müge Anlı canlı yayın
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber