Şefler Bile İnanamadı: Masterchef Ödül Oyununu Kim Kazandı? Masterchef 100 Bin TL Ödülü Kim Aldı?

Her gün yeni bölümü yayınlanan Masterchef Türkiye yarışmasında gecenin ödülü sahibini buldu. 25 Ekim Cuma günü yayınlanan Masterchef son bölüm palamutu en iyi kullanan 100 bin TL ödülü cebine koydu. Peki, Masterchef ödül oyununu kim kazandı? İşte yanıtı..

Masterchef Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın sunumuyla ekran macerasına devam eden Masterchef Türkiye'de dokunulmazlık yarışı hızlandı. Birbirinden iddialı yarışmacıların büyük finali görmek için mücadele verdiği yemek yarışmasında son bölüm teması palamut oldu. 25 Ekim Cuma akşamı palamut kullanarak en iyi tabakları hazırlayan 100 bin TL aldı. Peki, Masterchef ödül oyununu kim kazandı? Masterchef 100 bin TL ödülü kim aldı? İşte o isim..

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU 100 BİN TL KİM KAZANDI?

Masterchef Türkiye ödül oyunu gecesinde şefler yarışmacılardan palamut kullanarak bir başlangıç tabağı, bir ara sıcak, buğulama, bir dolma ve tava yapmalarını istedi ancak beklenen olmadı. Somer, Danilo ve Mehmet şeflerin kararıyla 100 bin TL ödülü kimse alamadı. Jürinin verdiği yemekleri hiçbir yarışmacı düzgün şekilde yapamadığı için 100 bin TL ödül diğer haftaya devretti. Masterchef'te bu hafta Alper, Erim, Kerem, Semih, Nigar ve Ezgi eleme potasından çıkmaya çalışacak.

Masterchef Türkiye Eleme Ödül Oyunu
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber