Yabani 41. Bölüm Nereden İzlenir? Yabani Dizisi Son Bölüm Özeti

Cumartesi akşamları yeni bölümü izleyicinin beğenisine sunulan Yabani dizisinde Derin’in kendisine oyun oynadığını anlayan Yaman'dan yeni hamle geldi. 12 Ekim Cumartesi günü yayınlanan Yabani son bölüm izleyici karşısında yerini aldı. İşte Yabani 41. bölüm özeti..

Yabani 41. Bölüm Nereden İzlenir?

12 Ekim Cumartesi akşamı yeni bölümü yayına giren Yabani dizisinde gün geçtikçe daha çok dibe batan Alaz sonunda yapılabilecek en büyük yanlışı yaptı. Affı olmayan hata tüm geçmişiyle geleceğini birbirine kattı. Halit Özgür Sarı, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın'ın oynadığı Yabani dizisi son bölüm izleme yolları sizler için derlendi. Peki, Yabani 41. bölüm hangi linkten takip edilir? İşte yanıtı..

YABANİ 41. BÖLÜM HANGİ LİNKTEN İZLENİR?

Now TV'de yayınlanan Yabani 41. bölüm Derin'in vurduğu Yaman kendi geldikçe olayları hatırladı. Hande ve İskender’den sonra artık Derin'in de bir şeylerin peşinde olduğunu bilen Yaman harekete geçti. Herkesten hızlı davranmak zorunda olan Yaman Ali ailesinin başına gelenler yüzünden planlarını durdurmak zorunda kaldı. Yabani dizisi son bölüm Yaman’ı hedefine giderken durduran Güven'in vurulması oldu. Asi ve Alaz’ın çocukları olduğunu öğrenmesi Yaman'ı tamamen değiştirdi. Alaz söylediği yalanın altında ezilirken gün geçtikçe daha çok battı. Yabani 41. bölüm 12 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de NOW TV ekranından takip edebilirsiniz.

Yabani Dizisi
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber