Yalı Çapkını 78. Bölüm Hangi Linkten İzlenir? Yalı Çapkını Son Bölüm

Gerçek hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını yeni bölüm Sinan'a Ferit'ten büyük gözdağı geldi. Ferit'in Diyar'la evlenmesini istemeyen Seyran atağa geçti. Peki, Yalı Çapkını 78. bölüm nereden izlenir? İşte yanıtı..

Yalı Çapkını 78. Bölüm

Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından televizyona uyarlanan Yalı Çapkını dizisinde yeni bölüme Seyran ile Ferit anlaşması damga vurdu. "Ortaklığımız pembe bir yalanı hak etmiyor mu" diyen Seyran, Ferit'in Diyar'la evliliğine karşı çıktı. 11 Ekim Cuma günü izleyici karşısına çıkan Yalı Çapkını 78. bölüm Abidin ailesiyle ilgili gerçekleri öğrendi. Peki, Yalı Çapkını 78. bölüm nereden izlenir? İşte Yalı Çapkını son bölüm..

YALI ÇAPKINI 78. BÖLÜM NEREDEN İZLENİR?

Yalı Çapkını 78. bölüm Sinan ile Seyran'ın evliliği dibe vurdu. Dedesinin evlilik baskısına daha fazla direnemeyen Diyar, Ferit’in aklının hala Seyran'da olduğunu anladı. Suna’nın ne sakladığını öğrenmeye çalışan Kazım, Abidin'in ailesini Korhanların öldürttüğü açıkladı. Yalı Çapkını son bölüm Seyran ve Sinan bir yanda Ferit ve Diyar diğer yanda ayrılığın eşiğine geldi. Oğlunu Seyran’dan ayırmaya çalışan Ayla’nın yeni planı tüm dengeleri değiştirdi. Yalı Çapkını 78. bölümü Star TV'den izleyebilirsiniz.

Yalı Çapkını
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber