Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Durgun Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Yemekteyiz Ali Durgun Instagram

28 Ekim Pazartesi günü yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni hafta yarışmacısı Ali Durgun oldu. Yeni haftada 150 bin TL kazanmak isteyen Ali Durgun hayatı sorgulandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Durgun kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali kimdir?

Ünlü sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla ekran macerasına devam eden Yemekteyiz yarışmasında yeni haftaya adım atıldı. 28 Ekim Pazartesi ile 1 Kasım Cuma haftasında büyük ödül için oldukça iddialı olan Ali Durgun masadaki sırayı aldı. Ekran başındaki işlemleri Yemekteyiz Ali araştırmasına başladı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Durgun kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ ALİ DURGUN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Yemek tutkunlarının şiddetli takip ettiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın kazananı olmak isteyen Ali Durgun 44 yaşında ve bekar. Aslen Sivaslı olan Ali otel işletmecisi. 28 Ekim Pazartesi ile 1 Kasım Cuma haftasında yarışacak Yemekteyiz Ali'nin tarzı oldukça konuşuldu. Rakibi Nurettin ile Adana kebap atışlarına giren Ali, "Ben de benim günümde bale yapacağım sana" deyince güldürdü. Zuhal Topal'dan, "Ben de dahil olmak üzere hepimizin çok şaşıracağı bir hafta" anlatımı izleyiciyi meraklandırdı.

Yemekteyiz Ali Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yarışma
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber