Zuhal Topal'la Yemekteyiz Rukiye Kızıltepe Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

28 Ekim - 1 Kasım haftasında 150 bin TL kazanmak isteyen Yemekteyiz yarışmacıları yerlerini aldı. Ekran başındaki izleyiciler Yemekteyiz Rukiye Kızıltepe kimdir sorgusuna başladı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Rukiye Kızıltepe kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Rukiye Kimdir?

Zuhal Topal'ın sevilen sunumuyla yeni haftaya adım atan Yemekteyiz yarışmasında yeni gün başladı. 28 Ekim Pazartesi ile 1 Kasım Cuma haftasında yarışacak olan yeni yarışmacılardan Rukiye Kızıltepe oldukça dikkat çekti. Zuhal Topal'ın, "Ben de dahil hepimizin çok şaşıracağı bir hafta" açıklamasıyla yayınlanan Yemekteyiz yeni bölüm yarışmacısı Rukiye Kızıltepe kimdir sizler için araştırdık. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Rukiye Kızıltepe kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ RUKİYE KIZILTEPE KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları yeni hafta yarışan Rukiye Kızıltepe mercek altına aldı. 28 Ekim Pazartesi ile 1 Kasım Cuma haftası yarışmacısı olan Rukiye Kızıltepe 51 yaşında ve 9 çocuk annesi. Aslen Diyarbakırlı ve 33 yıllık ev hanımı. İlk gün menüsünde yer alan el açması böreğin yanık olduğunu söyleyen Rukiye, "İsterseniz size bir gözlük vereyim onunla bakın" dedi. İlk gün yarışmacısı ise, "Benim gözlerim görüyor. Yaş itibariyle görmemesi gereken sensin" deyince masada sesler yükseldi.

Yemekteyiz Rukiye Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yarışma
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber