Bakan Yılmaz Tunç 'Deliller toplandı' deyip açıkladı: İddianame bu hafta mahkemede!

Diyarbakır'da cinayete kurban giden 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasındaki yeni gelişmeyi Adalet Bakanı Tunç duyurdu. Tunç, iddianamenin bu hafta mahkemeye sunulacağını söyledi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan ardından cansız bedeni dere kenarında çuval içerisinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetindeki sır perdesi aralanmayı bekliyor.

BAKAN BİLGİLENDİRDİ

Küçük kızın annesi, ağabeyi ve amcası başta olmak üzere çok sayıda tutuklunun olduğu cinayet soruşturmasına ilişkin Adalet Bakanı Yılmaz Tunç kamuoyunu bilgilendirdi. İddianamenin bu hafta mahkemeye sunulacağını söyleyen Tunç çok ayrıntılı bir araştırma yapıldığını, HTS kayıtlarından daraltılmış baz çakışmalarına varıncaya kadar bakıldığını dile getirdi.

DELİLLER TOPLANDI

Tunç, "Adli tıp raporundan ifadesi alınan kişilerin ifadelerindeki ortaya koydukları hususlar ve kamera görüntülerine kadar delil toplama çalışması yapıldı." dedi.

"YARGI ÖNÜNDE HESAP VERECEKLER"

Narin Güran'ın katlinin herkesi derinden sarsıltığını da sözlerine ekleyen Tunç, "Cansız bedenine ulaşıldıktan sonra adli soruşturma detaylı bir şekilde yürütüldü" diye konuştu.

İddianamenin bu hafta içerisinde mahkemeye sunulacağını duyuran Tunç, "Narin'i katledenler, Narin'e kıyanlar yargı önünde hesap vereceklerdir." ifadelerini kullandı.

Narin Güran Diyarbakır Yılmaz Tunç
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber