Video Galeri

Sakla Beni 10 Bölüm İzle KESİNTİSİZ! Star TV Canlı Yayın Sakla Beni İzle! Sakla Beni Son Bölüm İzle 10 Bölüm Full İzle

Perşembe akşamları yayınlanan Sakla Beni yeni bölüm geldi. 4 Ocak Perşembe günü Star TV ekranındaki yerini alan Sakla Beni yeni bölüme İncila'nın hamileliği damga vurdu. Sakla Beni 10. bölümde Ozan İncila'yla evlenmek isteyince olanlar oldu. İşte Star TV canlı yayın Sakla Beni izle 10 bölüm linki..

Gelinim Mutfakta 4 Ocak 2024 PUAN DURUMU! 4 Ocak Gelinim Mutfakta Çeyreği Kim Aldı? Kanal D Canlı Gelinim Mutfakta PUAN TABLOSU

Haftanın dördüncü gününü tamamlayan Gelinim Mutfakta yarışında çeyrek altın sahibi belli oldu. 4 Ocak Perşembe günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1294. bölümün kazananı açıklandı. Bugün en güzel Lahmacun Böreği yapan gelin çeyrek altını kaptı. Peki, 4 Ocak Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte Gelinim Mutfakta puan durumu..

Teşkilat Fragman 90 Bölüm Fragmanı YAYINDA! Teşkilat Yeni Bölüm Fragmanı! Teşkilat Gelecek Hafta

TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat yeni bölüm tanıtımı geldi. 7 Ocak Pazar günü ekrandaki yerini alacak olan Teşkilat 90. bölümde "Bu saldırı, normal bir saldırı değil" sesleri yükseldi. Ömer Atmaca'nın canı tehlikeye girdi. Peki, Neslihan Ömer'i kurtarabilecek mi? İşte Teşkilat fragman 90 bölüm fragmanı..

Dilek Taşı 17 Bölüm İzle Full HD TEK PARÇA! Kanal D Canlı Dilek Taşı Full İzle! Dilek Taşı Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

2024 yılının ilk bölümü ile ekrandaki yerini alan Dilek Taşı izlenmeye başladı. 3 Ocak Çarşamba günü yayına giren Dilek Taşı yeni bölüm geldi. Mustafa ile Figen aşkı sona erdi. Dilek Taşı 17. bölümde Mustafa'nın, "Ben sana gel demedim" sözünü duyanlar şaştı kaldı. İşte Dilek Taşı 17 bölüm izle full hd tek parça ekranı..

3 Ocak Gelinim Mutfakta PUAN DURUMU! Kanal D Canlı Gelinim Mutfakta PUANLARI! 3 Ocak Gelinim Mutfakta Bugün Kim 1 Oldu?

3 Ocak Çarşamba günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1293. bölüm birincisi belli oldu. Haftanın ve yılın üçüncü günü Gelinim Mutfakta Tavuklu Şiş Mantısı yapıldı. Sunucu Nursel Ergin Gelinim Mutfakta son bölüm sonuçlarını açıkladı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1 oldu? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 3 Ocak 2023 puan durumu..

Gelinim Mutfakta 2 Ocak 2024 PUAN DURUMU! Kanal D Gelinim Mutfakta Altını Kim Aldı? 2 Ocak Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu?

2024 yılının ilk haftasına start veren Gelinim Mutfakta yarışında yeni gün sona erdi. Haftanın ikinci bölümü ile ekrandaki yerini alan Gelinim Mutfakta 1292. bölüm birincisi belli oldu. 2 Ocak Salı günü yayınlanan Gelinim Mutfakta yeni bölümde altını kim aldı açıklandı. Peki, 2 Ocak Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 2 Ocak 2024 puan durumu..

Kocaelispor’da ikinci yarı hazırlıkları başladı

Kocaelispor’da izin bitti ve sezonun ikinci yarı hazırlıkları başladı. Yeşil siyahlılar, Antalya Belek kampı öncesi Körfez Brunga Tesisleri’nde çalıştı. İşte antrenmandan objektiflerimize yansıyanlar.

Ertuğrul Sağlam: Süper Lig’e yükselebilecek pozisyondayız

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ilk yarının genel değerlendirmesini ve ikinci yarıdan beklentilerini aktardı. Sağlam Süper Lig’e yükselecek pozisyonda olduklarını belirtti ve tesis şartlarının da gelişmesi için çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Candeias: Kocaelispor çok güzel bir aile

Kocaelispor’un Portekizli kanat oyuncusu Candeias, Kocaelispor’da çok mutlu olduğunu belirtti ve ikinci yarıda takım olarak daha iyi bir performans ortaya koyacaklarına inandığını belirterek “Hedefimizin bilincindeyiz” dedi. Portekizli futbolcu öte yandan, Kocaelispor’da güzel bir aile ortamı olduğunu kaydederek “Burada futbol oynadığım için çok mutluyum” ifadelerine yer verdi.

Cem Ekinci: Sezon sonu hak ettiğimiz yerde olacağız

Kocaelispor’da kanat oyuncularından Cem Ekinci sezon sonuna hak ettikleri yerde olacaklarına inandığını belirtti. Her zaman kendisini hazır tuttuğunu belirten Cem Ekinci “Her futbolcu her zaman oynamak ister. Ben de her zaman oynamak istiyorum. Bazen forma şansı geliyor bazen gelmiyor ama ben her zaman yüzde yüzümü vermek istiyorum” dedi.

Gönül Dağı 120 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! TRT1 Gönül Dağı Son Bölüm Full İzle! Gönül Dağı 120 Bölüm İzle Youtube

Yılbaşı heyecanı yaşanan Gedelli köyünde Selma öğretmen ile Taner aşkının arasına kara çalı girdi. Gönül Dağı Yasemin Gedelli köyüne bir döndü pir döndü. 30 Aralık Cumartesi günü ekrandaki yerini alan Gönül Dağı 120 bölümde Adem'den, "Acı, çok fazla acı var Ciritçi Abdullah…” sözü geldi. Yeni bölümü bekleyen seyircilere özet geldi. İşte Gönül Dağı 120 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Yalı Çapkını 53 Bölüm Fragmanı TIKLA İZLE! Star TV Yalı Çapkını 53 Bölüm Fragmanı! Yalı Çapkını Gelecek Hafta Fragmanı

Seyran ve Ferit aşkının sonsuza kadar bittiği Yalı Çapkını yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Yalı Çapkını 53. bölümde Ferit'ten, "Çok daha kötü olacağım senin için" çıkışı geldi. Yalı Çapkını severlerin dört gözle beklediği gelecek hafta tanıtımı izlendi. Peki, Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak? İşte Star TV Yalı Çapkını fragman 53 bölüm fragmanı..

Star TV Canlı Yalı Çapkını Son Bölüm İzle! Yalı Çapkını 52 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Star TV Yalı Çapkını Full İzle Youtube

2023 yılının son bölümü ile ekrana gelen Yalı Çapkını 52 bölüm geldi. 29 Aralık Cuma günü izlenen Star Tv canlı Yalı Çapkını son bölümde Suna'nın, "Cebinde para kalmayınca aileni mi harcadın Seyran" sözü olay oldu. Yalı Çapkını Seyran bütün hayatını ortaya döktü. Yalı Çapkını Suna ile Abidin tekrar birlikte oldu. İşte Yalı Çapkını 52 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Gelinim Mutfakta 29 Aralık Puan Durumu TIKLA ÖĞREN! Kanal D Canlı Gelinim Mutfakta Bugün Kim 1. Oldu? 29 Aralık Gelinim Mutfakta Kim Elendi?

2023 yılının son programı ile sevenlerinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta son bölüm izlendi. Kanal D canlı yayın izlenen Gelinim Mutfakta 4 günlük toplam puan durumu açıklandı. 29 Aralık Cuma günü 1290. bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta hafta finali puanları verildi. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? 29 Aralık Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte Gelinim Mutfakta 29 Aralık puan durumu..

Netflix Berlin Dizi Full İzle! La Casa De Papel Berlin 1. Sezon Tek Parça İzle! Berlin Netflix 1. Sezon 1. Bölüm Full İzle

En sevilen Netflix yapımlarından olan La Casa De Papel oyuncularından Berlin dizisi geldi. 29 Aralık Cuma günü Netflix Berlin yayına girdi. geliyor. Pedro Alonso'nun canlandırdığı La Casa de Papel Berlin'in hikayesi ekrana geldi. Peki, La Casa De Papel Berlin oyuncuları kim? La Casa De Papel Berlin nereden izlenir? İşte Netflix Berlin izle ekranı..