1. köprü trafiğe açıldı mı? 5 Kasım Pazar 15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiğe açıldı mı, kapalı mı?

İstanbul’da yaşayan ve şehrin trafiğini kullanan binlerce kişi, 5 Kasım Pazar günü 45. İstanbul Maratonu nedeniyle trafiğe kapatılan yolları ve özellikle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün durumunu sorguluyor. Dünyanın iki kıta üzerinde koşulan tek maratonu olma özelliğini taşıyan bu büyük spor etkinliği, her yıl olduğu gibi bu yıl da şehrin belli bölgelerinde trafik düzenlemelerine sebep oldu.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü Açık Mı?

Sabahın erken saatlerinden itibaren yoğun bir hazırlık sürecine tanıklık eden İstanbul, maratonun start almasıyla birlikte birçok yolunu koşuculara bıraktı. Özellikle Anadolu yakasından başlayıp Avrupa yakasında sona eren maraton güzergahı üzerindeki yollar, koşu etkinliğinin güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi için araç trafiğine kapatıldı. Bunların başında gelen ve en çok merak edilen 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ise etkinlik sonrasında saat 15.00 itibariyle trafiğe yeniden açıldı.

Polis Ekiplerinin Kontrolünde Yollar Açıldı

Maratonun tamamlanmasının ardından polis ekiplerinin titiz çalışmasıyla bariyerler kaldırıldı ve köprü üzerinde trafik akışı normale döndü. Altunizade katılımından itibaren araçlar köprü yolunu kullanmaya başladı ve şehir içi ulaşım normal seyrine geri döndü.

İstanbul Maratonu'nun Ardından Trafik Durumu

Bu yıl 45.'si düzenlenen İstanbul Maratonu'nu tamamlayan atletler ve katılımcılar, organizasyonun heyecanını yaşarken, trafik düzenlemeleri de başarıyla yönetildi. İstanbullular, sosyal medya ve trafik uygulamaları üzerinden yolların açık olup olmadığını sorgulayarak, güzergah planlamalarını yaptılar. Etkinlik dolayısıyla kapanan yolların açılmasıyla birlikte şehirde trafik akışı normale döndü ve günlük yaşamın akışı devam etti.

Kısacası, İstanbul Maratonu etkinliğinden sonra kapatılan yollar kontrollü bir şekilde trafiğe açılarak, İstanbulluların rahat bir nefes almasını sağladı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber