1 MAYIS MARMARAY SEFERLERİ 2024: 1 Mayıs Marmaray Açık Mı, Çalışıyor Mu? 1 Mayıs İşçi Bayramı Marmaray Durakları ve Saatleri

Bu yıl çarşamba gününe denk gelen 1 Mayıs İşçi Bayramı Marmaray seferleri araştırılmaya başladı. 1 Mayıs İstanbul kutlamalarına gidecek olan vatandaşlar 1 Mayıs Marmaray saatleri inceledi. Beklenen açıklama geldi. Peki, 1 Mayıs Marmaray açık mı? 1 Mayıs Marmaray çalışıyor mu? İşte 1 Mayıs Marmaray saatleri..

Her yıl büyük coşkuyla kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü hazırlıkları tamamlandı. Bu yıl çarşamba gününe denk gelen 1 Mayıs İşçi Bayramı için kutlama programları yapıldı. 2024 resmi tatiller arasında yer alan 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın gelişiyle 1 Mayıs Marmaray seferleri incelenmeye başladı. Peki, 1 Mayıs Marmaray açık mı? 1 Mayıs Marmaray çalışıyor mu? İşte merak edilen 1 Mayıs Marmaray durakları ve saatleri..

1 MAYIS MARMARAY AÇIK MI?

1 Mayıs Marmaray açık mı merak edenler için hemen söyleyelim ki Marmaray çalışacak. Karayolu trafiğine kapatılacak olan yollar açıklandı. 1 Mayıs kapalı yol kısıtlama uygulamalarının saat 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşım ağlarındaki kısıtlama uygulamalarının ise saat 05.30 itibarıyla başlatılacağı açıklandı. Öte yandan gazeteci İsmail Saymaz, "Marmaray Sirkeci istasyonunda durmayacak. Sirkeci-Kazlıçeşme treni çalışmayacak. Zincirlikuyu-İstanbul Havalimanı metrosu Gayrettepe’de durmayacak. İstanbul metrosu da Gayrettepe durağını es geçecek" paylaşımı yaptı.

1 MAYIS MARMARAY SEFERLERİ

1 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 05.30’dan itibaren Marmaray Sirkeci İstasyonlarının çift taraflı olarak sefere kapatılacak. 1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattı seferleri ücretsiz olarak hizmet verecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber