11 Aralık Gelinim Mutfakta Puan Durumu ÖĞREN! 11 Aralık Gelinim Mutfakta Gün Birincisi Kim?

Yepyeni bir haftaya başlayan Gelinim Mutfakta gelinleri altın yarışına devam etti. 11 Aralık Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1276. bölümün birincisi belli oldu. Nursel Ergin günün en güzel Pirinçli Bartın Mantısı yapan geline çeyrek altın verdi. Peki, 11 Aralık Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? İşte 11 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu..

11 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu açıklandı. Milyonların severek takip ettiği Gelinim Mutfakta puanları belli oldu. Kanal D ekranının en sevilen gündüz kuşağı programlarından Gelinim Mutfakta gün birincisi açıklandı. Haftanın 5 günü saat 13.00'da ekrana gelen yeni bölümleriyle yola devam eden Gelinim Mutfakta yarışında çeyrek altın sahibini buldu. 11 Aralık Pazartesi günü ekrandaki yerini alan altın programında bir yandan günün puanları merak edilirken bir yandan da 4 gelin ile kayınvalidesinin ilişkisi merak edildi. Gelinim Mutfakta Aleyna yine rahat durmadı ve kaynanası Hacer çıldırdı. Haftanın ilk günü Pirinçli Bartın Mantısı yapan gelinler arasında kim galip geldi belli oldu. Peki, 11 Aralık Gelinim Mutfakta gün birincisi kim? İşte Gelinim Mutfakta 11 Aralık puan durumu..

11 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA GÜN BİRİNCİSİ

Haftanın ilk günü Pirinçli Bartın Mantısı yapan gelinler mücadeleye başladı. 11 Aralık Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1276. bölümde Bartın Mantısı yapan gelinler hünerlerini konuştururken bir yandan da güne damga vuran olaylar ekrana geldi. Geçtiğimiz hafta finalinde İrem ile kaynanası Asiye'nin hastanede olmasıyla 10 altın bileziği kazanan Tuğba ödülü reddetti. İrem'in olmadığı yarışta ve Asiye kaynananın puanlarının verilmediği bölümde bilezikleri almayı doğru bulmayan Tuğba herkesten takdir gördü. Gelinim Mutfakta Aleyna hayatında yeni bir sayfa açmaya karar verdi ve kaynanası Hacer'e sürpriz bir hediye getirdi. Aleyna'nın kayınvalidesine verdiği hediye sesleri yükseltti. Gelinim Mutfakta Hacer kaynana çıldırdı. 11 Aralık Gelinim Mutfakta yeni bölümde Aleyna ve Tuğba -2 ceza puanı aldı.

11 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 11 Aralık bölümünde puanlar verildi. Günün yemeği Pirinçli Bartın Mantısı yapıldı. 11 Aralık Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1276. bölümde kazanan Yeşim oldu ve çeyrek altını kaptı. İlk tadımı yapan sunucu Nursel Ergin günün en yüksek puanı 5'i Yeşim'e verdi. Aleyna'ya ise 1 puan verdi. Gelinim Mutfakta 1276. bölüm birincisi Yeşim oldu. Gelinim Mutfakta 11 Aralık puan durumu belli oldu. İşte 11 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu..

TUĞBA- 15

YEŞİM-18

İREM- 16

ALEYNA- 1

SON DAKİKA HABERLERİ