11 TEMMUZ PERŞEMBE SABİHA GÖKÇEN İPTAL OLAN UÇUŞLAR SORGULAMA: Bugün Sabiha Gökçen Uçuşlar İptal Mi? 11 Temmuz Uçuş İptalleri

11 Temmuz Perşembe günü uçuşu olan vatandaşlar iptal edilen seferlere odaklandı. Sabiha Gökçen iptal uçuşlar son dakika açıklaması geldi. Meteoroloji verilerinin ardından kentte etkili olan kuvvetli sağanak yağış uçak seferlerini iptal ettirdi. Peki, 11 Temmuz Perşembe iptal olan uçuşlar hangileri? Sabiha Gökçen uçuşlar iptal mi? İşte yanıtı..

Çok sayıda vatandaşın gündeminde yer alan Sabiha Gökçen iptal uçuşlar son dakika belli oldu. Meteoroloji verilerine kulak kesilen vatandaşlar bugünkü uçuşlara odaklandı. 11 Temmuz Perşembe günüm Marmara bölgesini esir alan kuvvetli sağanak yağış İstanbul'da sel görüntülerine sebep oldu. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarından bazıları iptal edildi. Peki, Sabiha Gökçen uçuşlar iptal mi? İşte 11 Temmuz Perşembe uçuş iptalleri.

SABİHA GÖKÇEN UÇUŞLAR İPTAL Mİ 11 TEMMUZ 2024

11 Temmuz Perşembe günü etkili olan kuvvetli sağanak yağış nedeniyle bugün saat 13.00'a kadar Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yapılması planlanan uçuşların yüzde 10'u iptal edildi. Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş (HEAŞ) tarafından yapılan açıklamada, "Sabiha Gökçen Havalimanında 11.07.2024 tarihinde beklenen olumsuz meteorolojik koşullar nedeniyle, MADKOM’da alınan karara göre; saat 13.00’a kadar olan uçuşların yüzde 10’u iptal edilecektir. Uçuşunuzu havayolunun web sitesi ve çağrı merkezinden takip edebilirsiniz" denildi.

11 TEMMUZ PERŞEMBE UÇUŞ İPTALLERİ

11 Temmuz Perşembe uçuş iptalleri için aşağıdaki linke tıklayarak Sabiha Gökçen THY-Pegasus uçak iptallerini görüntülemeniz gerekiyor. 11 Temmuz Sabiha Gökçen iptal olan sefer bilgilerini Pegasus ve THY internet sitesi üzerinden bilet bilgilerinizi girerek sorgulayabilirsiniz.

SABİHA GÖKÇEN İPTAL OLAN UÇUŞ SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber