110. DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAV SORULARI CEVAPLARI A-B KİTAPÇIĞI: www.egm.gov.tr Özel Güvenlik Sınav Sonuçları

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan 110. dönem ÖGG sınav soruları ve cevapları araştırmaları yoğunlaştı. ÖGG sınavına giren adaylar 110. Temel Eğitim ve 86. Yenileme Eğitimi soru ve cevaplarını beklemeye aldı. Peki, ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 110. dönem özel güvenlik sınav soruları cevapları..

Binlerce adayın gündeminde ilk sırada yer alan 110. dönem özel güvenlik sınav soruları sorgulanmaya başladı. 25 Ağustos Pazar günü saat 10.00'da gerçekleştirilen Özel Güvenlik 110. Temel Eğitim ve 86. Yenileme Eğitimi sınavı ardından sonuç ekranı araştırıldı. Silahlı ve silahsız özel güvenlik olabilmek için sınava giren binlerce aday arama motorlarında www.egm.gov.tr özel güvenlik sınav sonuçları sorguladı. Peki, ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 110. dönem özel güvenlik sınav soruları cevapları..

110. DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAV SORULARI CEVAPLARI

110. dönem özel güvenlik sınavı soruları ile cevapları erişime açıldı. 25 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilen Özel Güvenlik 110. Temel Eğitim ve 86. Yenileme Eğitimi sınavı soruları ile cevapları 27 Ağustos Salı günü itibariyle adayların bilgisine sunuldu. Adayların sorulara itirazlarının 27-29 Ağustos tarihleri arasında alınacağı açıklandı. 110. dönem özel güvenlik sınavı A ve B soru kitapçıkları ile cevap anhatarı için www.egm.gov.tr/ozelguvenlik adresinden sorgulayabilirsiniz. 110. dönem ÖGG sınav sonuçları 13 Eylül günü ÖGNET üzerinden duyurulacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber