12 Ekim Oğuzhan Koç Kocaeli Konseri Saat Kaçta? Oğuzhan Koç Konser Kocaeli

12 Ekim Cumartesi günü Kocaelilerin karşısına çıkacak olan Oğuzhan Koç konser bilgileri merak edildi. Renkli kişiliği ve sesiyle kulaklardaki pası silecek olan Oğuzhan Koç konseri nerede, saat kaçta araştırıldı. İşte Oğuzhan Koç konser Kocaeli bilgileri..

Oğuzhan Koç Kocaeli Konseri Saat Kaçta?

Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli televizyon programı ile adını duyuran Oğuzhan Koç kariyerini şarkıcı olarak sürdürdü. Güzel sesi ve espritüel tavırlarıyla Türk halkının sevdiği isimlerden olan Oğuzhan Koç rotayı Kocaeli'ye çevirdi. 12 Ekim Cumartesi gününü iple çeken dinleyiciler Oğuzhan Koç konser saat kaçta sorguladı. Peki, Kocaeli Oğuzhan Koç konseri saat kaçta? Oğuzhan Koç konser Kocaeli nerede? İşte yanıtı..

KOCAELİ ÜCRETSİZ OĞUZHAN KOÇ KONSERİ SAAT KAÇTA, NEREDE?

Özellikle gençlerin severek takip ettiği şarkıcı Oğuzhan Koç Kocaeli konseri 12 Ekim 2024 Cumartesi günü Özdilek Alışveriş Merkezi'nde yapılacak. Ücretsiz olan Oğuzhan Koç Kocaeli Özdilek konseri saat 19:00'da başlayacak. Oğuzhan Koç birbirinden güzel şarkılarını Kocaelililer için seslendirecek.

OĞUZHAN KOÇ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

13 Mayıs 1985 Bursa doğumlu olan Oğuzhan Koç çocuk yaşlarda Ali Cengiz Çelenk Korosu’na girdi. Bursa Devlet konservatuarı hocalarından müzik eğitimi aldı. Lisede hem müzik hem de tiyatro ile ilgilenen Oğuzhan Koç Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğrenim gördü.

İstanbul'da Eser Yenenler ile birlikte amatör müzik grubu kuran Oğuzhan Koç 2007 yılında BKM’ye girdi. Yılmaz Erdoğan’ın Neşeli Hayatlar filminde ardından da Çok Güzel Hareketler Bunlar komedi programında yer aldı. Gül ki Sevgilim, Giden Günlerim Oldu gibi şarkıları seslendirdi.

Oğuzhan Koç Konser
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber