12 Ocak Yemekteyiz Kim Kazandı? Zuhal Topal Yemekteyiz Bu Hafta Kim Kazandı? TV8 Yemekteyiz 12 Ocak Kim Birinci Oldu?

Bir hafta finalinin daha geldiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında son gün yarışı başladı. 12 Ocak Cuma günü ekrandaki yerini alan Yemekteyiz yarışında son gün puanları verildi. Yemekteyiz Yusuf, Hacı Ömer, Pınar, İlknur ve İlkay arasında kim galip geldi merak edildi. Peki, 12 Ocak Yemekteyiz kim kazandı? Yemekteyiz Zuhal Topal bu hafta kim kazandı? İşte yanıtı..

TV8 Yemekteyiz kim kazandı merak eden izleyiciler araştırmalara başladı. 12 Ocak Cuma günü bir hafta finalinin daha gelip çattığı Yemekteyiz en son bölüm takip edildi. Milyonlarca izleyicinin severek takip ettiği Yemekteyiz kim kazandı araştırıldı. Ünlü oyuncu Zuhal Topal ile özdeşleşen Zuhal Topal Yemekteyiz bu hafta kim kazandı araştıran vatandaşlar harekete geçti. 12 Ocak Cuma günü hafta finali bölümünde Yemekteyiz İlkay Tepe yarıştı. Gündüz kuşağı yarışmaları arasında en yüksek ödülü veren 12 Ocak Yemekteyiz kim kazandı merak edildi. Büyük ödül 75 bin TL kazanan açıklandı. Peki, 12 Ocak Yemekteyiz kim birinci oldu? Zuhal Topal la Yemekteyiz son bölüm kim kazandı? İşte merak edilen soruların yanıtı..

12 OCAK YEMEKTEYİZ KİM BİRİNCİ OLDU?

12 Ocak Zuhal Topal son bölüm izleyen seyircilerin gündemi hafta birincisi oldu. 8 Ocak ile 12 Ocak 2024 haftasında yarışan Yemekteyiz Pınar Özipek, Yusuf Avşar, Hacı Ömer Ertürk, İlknur Acar ve İlkay Tepe arasında birinci olan isim merak konusu oldu. Hafta finali bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Yemekteyiz Zuhal Topal bu hafta kim kazandı araştıran vatandaşlar puan durumuna odaklandı. 12 Ocak Cuma günü son bölümü ile ekran macerasına devam eden Yemekteyiz yarışında nefesler tutuldu. Zuhal Topal hafta boyunca yarışan yarışmacılara puanlarını sıraladı. 12 Ocak Yemekteyiz kim birinci oldu merak eden izleyiciler son tabloya odaklandı.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ BU HAFTA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal bu hafta kim kazandı sorusunun yanıtı Yusuf Avşar oldu. 8 Ocak Pazartesi İlknur, 9 Ocak Salı Hacı Ömer, 10 Ocak Çarşamba Yusuf, 11 Ocak Perşembe Pınar, 12 Ocak Cuma ise son yarışmacı İlkay yarıştı. Haftanın sonuncusu 12 puanla İlkay oldu. Haftanın dördüncüsü 17 puan alan Pınar oldu. 75 bin TL büyük ödülü kaybeden Hacı Ömer 19 puanla 3. oldu. Haftanın ikincisi 21 oyun toplayan İlknur olurken 75 bin TL kazanan Yusuf Avşar oldu. Yemekteyiz Yusuf rakipleri ve Zuhal Topal’dan 33 puan topladı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber