12 Şubat Okullar Tatil Mi? Bugün Okullar Tatil Mi? 12 Şubat Pazartesi Bugün Okul Var Mı? MEB Okul Tatilleri Son Dakika

Yepyeni bir haftaya başlayacak olan öğrenciler gözlerini okul tatilleri duyurularına çevirdi. Yurdun dört bir yanında etkili olan kar yağışları ardından 12 Şubat okullar tatil mi merak edildi. Haftanın ilk okul günü öğrenciler ve veliler araştırmaları hızlandırdı. Peki, 12 Şubat okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İşte yanıtı..

20 milyondan fazla öğrenci ile 1,5 milyon öğretmenin bulunduğu eğitim sisteminde yeni dönem başladı. Yılın ilk karnelerini alan öğrenciler 15 günlük sömestr tatilinin ardından sıralarına geri döndü. Yurdun 81 noktasındaki okullarda eğitim öğretim sürecinde ikinci etap start aldı. Hafta sonu tatili ardından yeni haftaya giriş yapan öğrenciler 12 Şubat Pazartesi günü okulların tatil olup olmadığını sorguladı. Yüksek yerlerde etkili olan kar yağışının başlamasıyla öğrenci ve veliler bugün okullar tatil mi araştırması yaptı. Yeni duyuru beklenmeye başladı. Peki, 12 Şubat okul tatil mi? 12 Şubat okul var mı? İşte 12 Şubat Pazartesi okul akıbeti..

12 ŞUBAT OKULLAR TATİL Mİ?

12 Şubat okullar tatil mi merak eden öğrenciler için hemen söyleyelim ki hayır tatil değil. Kış mevsiminin etkisini gösterdiği kentlerde sıcaklıklar düşüşe geçti. Soğuk havaların etkisini göstermesiyle okulların tatil edilme olasılığı gündeme geldi. Ancak valilik 12 Şubat Pazartesi günü için tatil kararı almadı. Hava durumuna bağlı olarak alınan bir tatil kararı bulunmuyor. Okulların tatil edildiği illerde görevli valiler sosyal medya hesapları aracılığıyla tatil kararlarını güncel olarak duyuruyor.

12 ŞUBAT PAZARTESİ OKUL VAR MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika açıklaması geldi. Bugün öğle saatleri itibariyle İstanbul'da sağanak yağış beklendiği söylendi. 12 Şubat Pazartesi günü sıcaklıklar 17 dereceye kadar çıkacak. En düşük sıcaklık 11 derece olacak. MGM açıklamasında, "Çanakkale ile Balıkesir’in batı ilçelerinde, pazartesi sabah saatlerinden itibaren Edirne ve Kırklareli çevrelerinde, öğleden sonra İzmir ve Aydın çevreleri ile Manisa’nın batısında kuvvetli, Balıkesir’in batı ilçeleri, Çanakkale’nin güneydoğusu ile Muğla’da çok kuvvetli ve yer yer şiddetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Rüzgarın da güney yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, kıyı kesimlerde hortum riski, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber