12 TEMMUZ FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE KİM ELENDİ AÇIKLANDI: Now TV Fatih Ürek Gelin Görümce Bugün Kim Birinci Oldu? 12 Temmuz Fatih Ürek Gelin Görümce Puanları

Ev hanımlarının gözde programı Fatih Ürek İle Gelin Görümce puan durumu araştırıldı. 12 Temmuz Cuma günü ekrana gelen Fatih Ürek İle Gelin Görümce günün puanlaması ardından elemeye geçildi. Gelinler ile görümcelerin gözde yapımında elenen isim açığa çıktı. Peki, 12 Temmuz Fatih Ürek İle Gelin Görümce kim elendi? İşte yanıtı..

Now TV gündüz kuşağı yapımlarından olan Fatih Ürek ile Gelin Görümce 12 Temmuz Cuma günü ekrana geldi. Haftanın son yayınıyla izleyicilerin karşısına çıkan Fatih Ürek İle Gelin Görümce 15. bölüm puanlama yapıldı. 12 Temmuz Cuma günü yayınlanan Fatih Ürek ile Gelin Görümce son bölüm kim kazandı kim kaybetti merak konusu oldu. 100.000 TL büyük ödül için yarışan gelinler Aşık Eden Pancar Brownie yaptı. Görümcelerin sonuçları geldi. Peki, 12 Temmuz Fatih Ürek bugün kim birinci oldu? 12 Temmuz Fatih Ürek İle Gelin Görümce kim elendi? İşte yanıtı..

12 TEMMUZ FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE KİM ELENDİ?

8 Temmuz Pazartesi ile 12 Temmuz Cuma günleri arasında yarışan 4 gelin ile görümcenin puanları verildi. 12 Temmuz Cuma günü ekrana gelen Fatih Ürek ile Gelin Görümce günün birincisi ŞİRİN oldu ve 5000 TL kazandı. Bu haftanın en yüksek puanlarını toplayıp büyük ödül 100 bin TL kazanan gelin ise ŞİRİN oldu. 12 Temmuz bugün kim elendi sorusunun cevabı yüzde 100 belli oldu. Now TV Fatih Ürek ile Gelin Görümce 12 Temmuz Cuma elenen Cansu gelin ile görümcesi Özgül oldu.

12 TEMMUZ FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE PUAN DURUMU

CANSU : 11

BURCU : 13

HEDİYE : 14

ŞİRİN: 15

FATİH ÜREK İLE GELİN GÖRÜMCE TOPLAM PUANLARI

CANSU : 57

BURCU : 67

HEDİYE : 70

ŞİRİN: 74

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber