12 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI: 12 Temmuz Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık Burcunu Bugün Neler Bekliyor?

12 Temmuz Cuma günlük burç yorumları araştırılmaya başladı. Astroloji tutkunları bugün yaşayacakları gelişmelere odaklandı. Peki, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor? İşte 12 Temmuz günlük burç yorumları..

12 Temmuz Cuma günü hangi burcun neler yaşayacağı merak konusu oldu. Astroloji meraklılarının hiçbir yorumunu kaçırmadığı 12 Temmuz gelişmeleri geldi. Arama motorlarında yengeç burcu özellikleri, aslan burcu özellikleri sorgusu başladı. Peki, Balık, Aslan, Yengeç, Boğa, İkizler, Başak, Kova, Koç, Terazi, Oğlak, Yay burçları bugün neler yaşayacak? İşte 12 Temmuz günlük burç yorumları..

İKİZLER: Sevgili İkizler, bugün meydana gelen Venüs ile Plüton'un karşıtlığı, zihinsel aktivitelerinde derin dönüşümlere işaret ediyor. Bu aralar her zamankinden daha üretken ve yaratıcı olabilirsin. Sürekli düşünen, tasarlayan ve aktif zihninle iş hayatında başarı elde edebilirsin.

AKREP : Sevgili Akrep, bugün Venüs ile Plüton'un karşıtlığının etkilerini yoğun bir şekilde hissedebilirsin. Bu dönemde duygusal bağların ve derin paylaşımların üzerinde her zamankinden daha çok düşünebilirsin. Tutkuların ile değerlerin arasında kalabilirsin.

TERAZİ : Sevgili Terazi, bugün Venüs'ün Plüton ile oluşturdu karşıt açı, ikili ilişkiler ve ortaklıklar konusunda seni uyarıyor. Ortaklık ve iş birliklerinde dengeleri yeniden kurmanın tam zamanı. Bu dönemde, kişisel çıkarlarını koruyarak ilişkilerini yeniden inşa etmelisin.

ASLAN: Sevgili Aslan, bugün meydana gelen Venüs ile Plüton karşıtlığı, aşk hayatında derin dönüşümlerin habercisi olabilir. Bir süredir kalbine aşkı kapatmış Aslan burçları için müjdeli haberlerimiz var. Hiç beklemediğin anda aşk seni bulacak.

YENGEÇ: Sevgili Yengeç, bugün Venüs ile Plüton'un karşıtlığı, aile ve ev hayatında derin dönüşümlere neden olabilir. Bu dönemde aile içinde hiçbir şey saklı kalmayacak! Atalarından yadigar sırlar, kardeşlik ilişkilerini etkileyen gizli bilgiler tek tek ortaya çıkacak.

İKİZLER: Sevgili İkizler, bugün meydana gelen Venüs ile Plüton'un karşıtlığı, zihinsel aktivitelerinde derin dönüşümlere işaret ediyor. Bu aralar her zamankinden daha üretken ve yaratıcı olabilirsin. Sürekli düşünen, tasarlayan ve aktif zihninle iş hayatında başarı elde edebilirsin.

BOĞA: Sevgili Boğa, bugün Venüs ile Plüton arasındaki karşıt açı, değer yargılarında büyük dönüşümlerin habercisi olabilir. Vurdumduymaz tavırların değişebilir. Ya da eskiden çokça önemsediğin şeyleri artık önemsemeyebilirsin. Bir süredir geri planda tuttuğun aile bağların yeniden gündeme gelebilir. Tam da bu noktada bir süredir görüşmediğin akrabanın ya da kardeşin ansızın çıkıp gelebilir.

KOÇ: Sevgili Koç, bugün Venüs ile Plüton'un karşıtlığı, gizli kalan duyguları su yüzüne çıkarabilir. Bu dönemde Koç burçları için yoğun içsel dönüşüm ve ilişkilerde derin değişimler meydana gelebilir... Artık gerçek duyguların ve görmezden geldiğin hislerinle yüzleşmek zorunda kalabilirsin.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber