13 MART ÇARŞAMBA MÜGE ANLI CANLI İZLE: ATV Canlı İzle Bugün Müge Anlı Tatlı Sert! Müge Anlı Son Bölüm Tekrar İzle Youtube Tek Parça

13 Mart Çarşamba günü ekrana gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert başladı. ATV yıldızı Müge Anlı canlı yayın birbirinden esrarengiz kayıp ve cinayet dosyalarıyla geldi. Müge Anlı 13 Mart izle kaçırmayın. İşte ATV canlı yayın izle 2024 bugün Müge Anlı ekranı..

Hafta içi her gün saatler 10.00 olduğunda yayına giren ATV yıldızı Müge Anlı İle Tatlı Sert başladı. Birbirinden enteresan kayıp ve cinayet dosyalarının ele alındığı Müge Anlı canlı yayın başladı. ATV canlı izle bugün Müge Anlı Tatlı Sert başladı. 13 Mart Çarşamba günü ekran macerasına devam eden Müge Anlı yeni bölüm 23 yaş küçük sevgilisi tarafından evlilik arifesinde terk edilen Mehmet Akkaya stüdyoya geldi. Müge Anlı son bölüm tekrar izle Youtube tek parça Mehmet Seda'nın hayat kadını olmadığını söyledi. Müge Anlı 13 Mart izle ekranı haberimizde yerini aldı. İşte 13 Mart Müge Anlı izle ekranı..

ATV MÜGE ANLI BUGÜN CANLI YAYIN İZLE

13 MART MÜGE ANLI CANLI İZLE

ATV canlı izle Müge Anlı son bölüm Mehmet Akkaya, evlilik arifesinde kaybolan 23 yaş küçük sevgilisi Seda Duman için stüdyoya geldi. Seda'nın hayat kadını olmadığını ve Gamze diye bir adının da olmadığını söyledi. Fotoğraftaki kişinin Seda olduğunu doğruladı. Kandırıldığını anlayan Mehmet Seda'dan vazgeçti. Müge Anlı son bölüm Turan Şentürk'ün eski eşi Ayşe Kan, "Ali Kan'ın bana karşı yanlışı olmadı" dedi. Ayşe Kan kocasıyla Ali Kan yüzünden ayrılmadığını, Ali'nin akrabası olduğunu ve Turan Şentürk'ün kendisine iftira attığını iddia etti.

Müge Anlı son bölüm izle Youtube tek parça Ayşe Kan, Turan'ın başka bir kadınla kaçmak için kendisine iftira attığını iddia etti. İhanet iddialarının odağındaki isim canlı yayında, "Turan'ın eski eşine karşı hata yaptım dedi" diye konuştu. Mehmet Bey, Ali'nin, "Turan'ın eski karısına karşı bir hata yaptım" dediğini ve yanında Ali'nin ustasının da olduğunu ama onun gerçekleri söyleyip söylemeyeceğine kefil olmadığını söyledi. Ali Bey ise öyle bir şey demediğini söyledi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber