15 Mart Zuhal Topal Yemekteyiz Kim Kazandı? Yemekteyiz 75 Bin TL Kim Aldı? 15 Mart Cuma Yemekteyiz En Son Bölüm Kim Birinci Oldu?

Yemekteyiz 15 Mart 2024 Cuma puanları netleşti. Zuhal Topal'la Yemekteyiz maratonunda haftanın son Ramazan sofrası kuruldu. Bir hafta finalinin daha geldiği Zuhal Topal Yemekteyiz bugün kim kazandı merak edildi. Peki, 15 Mart Yemekteyiz kim birinci oldu? İşte yanıtı..

15 Mart Zuhal Topal Yemekteyiz kim kazandı merak eden izleyiciler araştırmaları hızlandırdı. Her hafta birbirinden iddialı 5 yarışmacının yer aldığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz maratonunda kazanan kaybeden açığa çıktı. Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz macerasında haftanın 5. günü geldi çattı. Hafta boyunca tartışmaların odak noktası olan Erdem Gençtürk bugünün Yemekteyiz yarışmacısı oldu. Peki, Yemekteyiz 75 bin TL kim aldı? Zuhal Topal Yemekteyiz en son bölüm kim birinci oldu? İşte Yemekteyiz 15 Mart 2024 Cuma puanları..

15 MART ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI?

Yemek tutkunu izleyicilerin takibinde yer alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında bir hafta daha sona erdi. 11- 15 Mart haftasında Zuhal Topal'ın misafiri olan 5 yarışmacı hünerlerini konuşturdu. Yemekteyiz 1. gün Hatice, 2 gün Çiğdem, 3. gün Arzu, 4. gün ise İsa masasını hazırladı. Rakiplerinden puanlarını alan İsa Akdemir ile Erdem arasında çıkan tartışma masada gergin anlara neden oldu. 5 gün boyunca yemeklerini hazırlayıp rakiplerinden yüksek puan almayı bekleyen yarışmacılar final gününe odaklandı. 15 Mart Cuma günü ekrana gelen Zuhal Topal Yemekteyiz 565. bölüm bu haftanın birincisi Arzu Paşi oldu.

YEMEKTEYİZ 15 MART 2024 CUMA PUANLARI

  1. Gün Yarışmacısı Hatice Barış Ataman : 26
  2. Gün Yarışmacısı Çiğdem Çelikten : 25
  3. Gün Yarışmacısı Arzu Paşi : 27 (1. oldu)
  4. Gün Yarışmacısı İsa Akdemir : 24
  5. Gün Yarışmacısı Erdem Gençtürk : 10
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber