15 TEMMUZ FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE PUAN DURUMU: Now TV Fatih Ürek Gelin Görümce Bugün Kim Birinci Oldu?

Gündüz kuşağı yapımlarını takip edenlerin odaklandığı Fatih Ürek İle Gelin Görümce ekrana geldi. 15 Temmuz Pazartesi günü yayınlanan Fatih Ürek İle Gelin Görümce yeni bölüm puanları araştırılmaya başladı. Haftanın ilk günü gelinler pişirdi görümceler puanladı. Peki, Fatih Ürek Gelin Görümce kim birinci oldu? İşte 15 Temmuz Fatih Ürek İle Gelin Görümce puan durumu..

Ev hanımlarının gözde programı Fatih Ürek ile Gelin Görümce 16. bölüm ekrana geldi. Her hafta 4 gelin ile 4 görümcenin yer aldığı yarışmada birbirinden hünerli isimler yarışa başladı. 15 Temmuz Pazartesi günü yeni bölümü yayınlanan Fatih Ürek İle Gelin Görümce programında haftanın ilk puanlaması yapıldı. Günün ödülü 5000 TL için en güzel İçli Dışlı Patlıcan yemeği yapan gelinler görümceleriyle atağa geçti. Peki, Fatih Ürek bugün kim birinci oldu? İşte 15 Temmuz Pazartesi Fatih Ürek İle Gelin Görümce puan durumu..

15 TEMMUZ FATİH ÜREK İLE GELİN GÖRÜMCE KİM BİRİNCİ OLDU?

Hafta içi her gün saatler 16.15 olduğunda ekrana gelen Fatih Ürek ile Gelin Görümce 16. bölüm 5000 TL ödül kazanan gelin ŞİRİN oldu. Hem Fatih Ürek hem de görümcelerden en yüksek puanı alan Şirin İçli Dışlı Patlıcan yemeğini en iyi şekilde yaparak 5000 TL ödül kazandı.

15 TEMMUZ FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE PUAN DURUMU

FATMA: 10

BURCU : 15

HEDİYE : 12

ŞİRİN: 16

FATİH ÜREK İLE GELİN GÖRÜMCE TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber