15 TEMMUZ PAZARTESİ KAPALI YOLLAR 2024: İstanbul, Ankara, İzmir 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Hangi Yollar Kapalı?

Her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ulaşıma kapalı olacak yollar belirlendi. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl kapatılacak olan yolların listesi açıklandı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün kapanıp kapanmayacağı belli oldu. İşte 15 Temmuz kapalı yollar listesi..

Bu yıl pazartesi gününe denk gelen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katılmak isteyen vatandaşlar araştırmalara başladı. Her yıl çeşitli etkinlikler düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için hazırlıklar tamamlandı. Yapılacak etkinlikler için geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da bazı yolların ulaşıma kapanması bekleniyor. İstanbul'un önemli noktalarının trafiğe kapanacağı 15 Temmuz Pazartesi günü Şehitler Köprüsü'nün kapanıp kapanmayacağı belli oldu. Peki, Ankara, İzmir ve İstanbul 15 Temmuz hangi yollar kapalı? İşte 15 Temmuz kapalı yollar listesi..

15 TEMMUZ PAZARTESİ KAPALI YOLLAR

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katılmak isteyen ya da plan yapan vatandaşlar için hemen söyleyelim ki henüz Ankara, İzmir ve İstanbul valiliklerinden resmi açıklama gelmedi. Resmi açıklama geldiğinde haberimizi güncelleyeceğiz. Geçtiğimiz yıl planlanan etkinlikler için kapanan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü için bu yıl henüz karar alınmadı. Valiliklerden resmi duyuru geldiğinde haberimizde yer vereceğiz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber